Betfair * oplever igen under den igangværende Grand Slam turnering, Australian Open, en fantastisk aktivitet på sine live-spil. De første dages kampe har budt på en række utrolige vendinger, der har betydet odds i rekord-højder. Det gentog sig i dag, da amerikaneren Robby Ginepri smed med der lignede en åbenlys sejr væk mod upåagtede Denis Gremelmayr.

Ginepri cruisede af sted i kampens første fase. 6-2, 7-5 lød cifrene på efter de første to sæt, og med en føring på 3-0 i 3. sæt lignede det en ren walk-over for Ginepri, der var massiv favorit (odds 1.12) som vinder før kampen gik live på Betfair * .

Gremelmayr chokerede alt og alle med et imponerende comeback i kampen. Han tog 3. sæt med 6-4 og vandt kampen herefter de næste to sæt og kunne dermed sende 13. seedede Ginepri ud af turneringen.

- Vores aktivitet på tennis er steget som i ingen anden sportsgren det seneste år. Der er ingen tvivl om, at vi er spadseret forbi hele branchen med et produkt, der oddsmæssigt er uden sammenligning. Vi kommer til at dække endnu flere turneringer med 100% livedækning i 2006, end vi gjorde sidste år, fortæller Betfairs europæiske markedschef, Jacob Weinreich.