Sportingbet er klar med odds på weekendens runde i NFL. Morten Andersen og Minnesota Vikings møder hjemme New York Giants i en kamp, som kan ses direkte på TV 2 Zulu søndag klokken 19.00.

Minnesota, som har vundet fem af de første seks kampe, er forholdsvis klar favorit i kampen, hvor Sportingbet giver odds 1,33 for hjemmesejr. Minnesota har et af ligaens bedste hold og specielt på hjemmebane plejer quarterback Daunte Culpepper og resten af holdet at vise fremragende spil. Vinder Morten Andersen og Minnesota med mindst syv point giver Sportingbet odds 1,90.

Dagens modstander New York Giants er en af sæsonens store overraskelser. Holdet har vundet fire af deres første seks kampe og er bestemt med i kampen om slutspilspladserne. En af grundene til Giants gode start er quarterback Kurt Warner, som er kommet til fra St. Louis Rams. Holder Kurt Warner sit høje niveau fra de tidligere kampe, kan man ikke udelukke en overraskelse i Minnesota, og Sportingbet giver hele odds 3,40 for sejr til NY Giants.

Sportingbet har selvfølgelig odds på samtlige andre kampe i NFL, deriblandt kampen mellem Denver og Atlanta, som kan ses søndag aften på TV 2 Zulu.

Alle odds kan ses på Sportingbet.com.