25 kr. kan skaffe dig og en kammerat til Italien på et mesterligt eventyr du aldrig glemmer - du skal se Milan-Manchester United og Juventus-Real Madrid LIVE i Italien!

Ja, du læste rigtigt - Unibets store forårskonkurrence indebærer et Champions League-eventyr med 3 nætter på hotel i Milano samt 2 billetter til kampene i Milano og Torino hhv. den 8. og 9. marts.

Det er nemt og enkelt at deltage i lodtrækningen. Det eneste du skal gøre, er at placere et spil for mindst 25 kr. på vores Serie A-Specials på Milans og Juventus' kampe i Serie A i weekenden. 1 spil på 25 kr. giver dig 1 lod og du kan maximalt få 5 lodder i konkurrencen. Spiller du 1 spil for 125 kr. tæller det ligeledes for 5 lodder.

Du har mulighed for at spille op til den kommende weekend samt op til næste weekend for at være med i konkurrencen.

1. præmien for dig og en kammerat/kæreste m.m. indebærer fly København-Milano mandag den 7. marts, hele 3 overnatninger på Crown Plaza Hotel, billetter til Milan-Manchester United den 8. marts og transport til og fra Torino til kampen Juventus-Real Madrid den 9. marts. Hjemrejse er torsdag den 10. marts.

Vinderen udtrækkes den 28. februar. Blandt alle der deltager trækker vi ligeledes lod om 5 x 1.000 kr.

Besøg Unibet* for at læse mere om konkurrencen.