TV3+ og TV3 PULS kan fra efteråret blænde op for UEFA Europa League, der er det europæiske fodboldforbunds nyudvikling af UEFA Cup'en. MTG har nemlig sikret sig tv-rettighederne og ser frem til, at turneringen til den kommende sæson gennemgår en kommerciel og strukturel forvandling. MTG sidder dermed både på tv-rettighederne for UEFA Champions League og den nye UEFA Europa League i Danmark.

Når holdene i september tager hul på den nye Europa League, vil det være i et gruppespil, hvor fire hold i 12 puljer hver spiller seks kampe, som man kender det fra Champions League. Herefter byder foråret på knockout-kampe begyndende med 1/16-finalerne.

Europa League får fremover et fast grafisk udtryk, minimumsstandarder for produktionerne og faste kamptidspunkter, som primært bliver på torsdage klokken 19.00 og 21.05. TV3+ og TV3 PULS sender hver især to kampe fra hver spillerunde – altså fire kampe en given spilledag.

Også i studiedelen er UEFA Europa League i trygge hænder. Peter Schmeichel vil sammen med Jan Mølby, Brian Laudrup og Preben Elkjær guide seerne gennem rundens kampe. MTG har nemlig netop forlænget kontrakterne med sine Champions League-værter, der fremover både er seernes faste holdepunkter i Champions League og i den nye Europa League.

kilde: digitalt.tv