For 2. gang afholdt Expekt*.com ”Norsk Mesterskap” i online poker, og i år var præmiepuljen hele 10 gange større end sidste år!

852 deltagere og omkring 1000 "tilskuere" ved finalebordet var med til at gøre turneringen til en stor begivenhed i den skandinaviske pokerverden, og med en præmiepulje på $250,000 og en førstepræmie på $62,500, var der lagt op til en spændende og dramatisk aften.

Turneringen var åben for alle, og bl.a. deltog omkring 60 danske spillere i finalen. Sverige, som jo løb af med sejren ved det Danske Mesterskab tidligere i år, udgjorde omkring 25% af deltagerne. Nordmændene dominerede dog turneringen, og bedste svenske spiller fik en 5. plads.

Klokken var over 3 i nat da Øyvind Larsen fra Minnesund endelig kunne trække sig tilbage med titlen som Norsk Mester og $62,500 rigere!

Der bliver masser af pokeraction i resten af 2005, for i november finder vi både de Svenske Mesterskaber samt de Nordiske Mesterskaber, begge arrangeret af Expekt*.com og åbne for alle nationaliteter!