Så skete det endelig. Det, som hele det Royale Danmark længe har ventet på, er nu en realitet. Kronprinsesse Mary er gravid med termin i slutningen af oktober måned 2005.

Sportingbet er selvfølgelig klar til at fejre den gode nyhed med en række interessante odds på familieforøgelsen i den kongelige familie.

Vi har sat odds på tronarvingens køn. Tror man, at det bliver en lille prins giver vi odds 1,80. Hælder man mere til, at Mary og Frederik får sig en lille prinsesse er oddset 1,85.

Skulle det fantastiske ske, at vi får tvillinger i Kongehuset, skal det selvfølgelig fejres på behørig manér – og Sportingbet giver derfor hele odds 20,00 på, at storken har hele to bylter med i næbbet.  

Vi glæder os alle til at se Kronprins Frederik på bedste lystfisker-manér annoncere kampvægten på sit nye afkom. Og det er derfor også muligt at spille på fødselsvægten. Hvis barnet vejer under 3,6 kg. giver Sportingbet odds 1,80. Vejer barnet over 3,6 kg. er oddset 1,85.

Tilbage er så spørgsmålet, hvornår Mary nedkommer. Kongehuset har som bekendt meldt ud, at den lykkelige begivenhed vil finde sted sidst i oktober, så det giver følgende spilmuligheder hos Sportingbet:

* Mary nedkommer før 20. oktober - odds 3,00
* Mary nedkommer mellem 20.-31. oktober - odds 1,80
* Mary nedkommer efter 31. oktober – odds 1,35

Tillykke til Mary og Frederik – og til hele Danmark fra Sportingbet.com!