Hvis FC Midtjylland vinder over FC København i Superligabraget i Parken, så refunderer Nordicbet* tabte bets op til 500 kr på udvalgte spilvarianter.

FCM-ulvene er på udflugt til løvehulen i Parken, hvor de med en sejr over FC København kan sætte en tyk streg under deres status som guldfavoritter.

Glen Riddersholms tropper har inden denne sidste spillerunde i efterårssæsonen skabt et forspring på hele 10 point ned til Randers på 2. pladsen, mens Ståle Solbakken har styret FCK til en 3.plads med 11 point op til midtjyderne.

Det er som regel nogle spændende opgør mellem disse to tophold. FCM-fansene husker nok især 5-1 sejren i Parken sidste år, mens FCK´erne nok hellere vil fokusere på 3-2 sejren på Heden, der sendte sølvmedajlerne til København.

Der må være god stemning og masser af selvtillid i spillerbussen hos FCM, der tog en 2-1 sejr i seneste besøg hos FCK og førerholdet kommer også denne gang med masser af medvind efter 4 Superliga-sejre i træk.

Presset er så absolut på FCK-spillerne, der skal ud og jagte de tre point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om forsat at holde lidt spænding i mesterskabskampen.

Ståle Solbakkens mandskab er gjort til favoritter hos bookmakerne, men kan de leve op til det?

Søndag 7. december kl. 19:00 (Se MatchCenter til kampen)

Second Chance hvis FCM tager sejren

NordicBet* har et godt kampagne-tilbud til denne Superliga-topkamp. Hvis FC Midtjylland vinder kampen, så refunderer NordicBet* tabte bets op til 500 kr. på første målscorer, korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg.

Sådan får du en Second Chance:

• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. /50 EUR/90 USD før kampen, på korrekt resultat, halvleg/fuldtid eller stilling efter 1. halvleg. Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. /50 EUR/90 USD, og de alle er singlespil.
  • Hvis FC Midtjylland vinder kampen, refunderer NordicBet* dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr./50 EUR/90 USD.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Regler og vilkår

• Dette tilbud gælder kun til kampen FC København - FC Midtjylland, som spilles 7. december.
  • Refundering gælder kun for væddemål indgået før kampstart, placeret på korrekt resultat (ex. 1-0), halvleg/fuldtid (ex. 1/X) og stilling efter 1. halvleg (ex. x). Du vil blive refunderet, hvis FCM vinder kampen.
  • Den maksimale refundering pr. kamp er 500 kr. /50 EUR/90 USD.
  • Vi vil bestræbe os på, at refundere indenfor 24 timer efter slutfløjt, skulle FCK vinde kampen med 3 eller flere mål.
  • Refundering gælder kun for singlevæddemål, ikke kombinationer eller systemspil.
  • Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
  • Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
  • Når det drejer sig om Second Chance, vil du få dine penge ved næste log ind. Hvis du ikke logger ind indenfor 14 dage efter din refundering, vil du miste pengene.
  • Generelle vilkår og betingelser er gældende.