Vestre Landsret har i dag afgjort, at Unibet skal betale 1,2 millioner kroner tilbage til en storspiller. Dermed omstødes dommen fra byretten i Herning.

En storspiller har af Vestre Landsret i Viborg fået medhold i, at bookmakeren Unibet burde have forhindret ham i at spille og tabe et millionbeløb.

Storspilleren tabte over en periode på et år og ni måneder over to millioner kroner på onlinekasino og væddemål hos bookmakeren, og han mener, at Unibet flere gange i perioden burde have opdaget, at han havde et spilproblem.

Det var byretten i Herning ikke enig med ham i, og i december 2017 frifandt den Unibet for at skulle betale en erstatning til ham. Men den afgørelse har Vestre Landsret i Viborg i dag omstødt.

Skal betale 1,2 millioner tilbage

Afgørelsen betyder, at Unibet skal betale 1,2 millioner kroner tilbage til storspilleren, der havde søgt om erstatning for hele det tabte beløb på over to millioner kroner.

Pengene kom fra hans pension og fra en erstatning for en arbejdsskade, han havde fået efter at have været udsendt som soldat i Bosnien.

Storspilleren har i både byretten og landsretten påpeget, at han flere gange har informeret bookmakeren om, at han spillede af nød mere end af lyst.

Fik fri proces

Sagen har tidligere været behandlet af Spillemyndigheden og Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK). 

I begyndelsen af 2018 ankede storspillerens advokat byrettens afgørelse, efter Civilstyrelsen gav ham fri proces.

Vestre Landsrets hjemmeside har været nede hele formiddagen, så det har indtil nu været sparsomt med faktuelle oplysninger om sagen. BetXpert forsøger at få en udtalelse fra storspillerens advokat og Unibet.