To områder af BetXpert har med virkning fra 1. december fået sponsor; Forum og Ekspertpanelet. Et sponsorat som gør det muligt for os at belønne både brugere og eksperter ganske klækkeligt!

Betandwin - i en ny udgave - er trådt ind som sponsor for de to nævnte områder, og den væsentligste konsekvens er at de hver måned bringer os en pose penge med mere end 5.000 DKK i, som vi kan fordele til de dygtigste eksperter, og til de mest aktive forum-brugere.

3.000 DKK til eksperterne hver måned!
Sponsoratet af Ekspertpanelet er ikke - som man måske skulle tro - lig med at Betandwin får eneret på tips hos eksperterne. Tværtimod. Eksperterne vil stadig anbefale spil hvor det er bedst hos spillerne, dvs. hvor oddset er højest. Det er således eksperterne, og ikke de enkelte tips, som Betandwin sponsorerer.

Hver måned vil vi uddele samlet 3.000 DKK til i alt 10 af vores eksperter. De 5 eksperter med størst indtjening (i kr.) i den forgangne måned får:
Nr. 1: 700 DKK
Nr. 2: 600 DKK
Nr. 3: 500 DKK
Nr. 4: 400 DKK
Nr. 5: 300 DKK

Herudover uddeler vi hver måned 5 x 200 DKK til øvrige eksperter som ud fra en helhedsbedømmelse har udmærket sig i den forgangne måned, via særligt engagement, særlig aktivitet i forum, høj analyse-kvalitet mv.

Se hvordan det går for eksperterne i panelet allerede nu på http://www.betxpert.com/ekspert/

2.300 DKK til forum-brugere hver måned!
Via forum-sponsoratet stiller Betandwin 2.300 DKK til rådighed hver måned som vi har valgt at uddele i konkurrence blandt de forum-brugere som bidrager til at gøre vores forum levende og aktivt.

Hver mandag uddeles 200 DKK til en tilfældig bruger som i den forgangne uge har bidraget med indlæg i mindst 3 debat-tråde. Ved udgangen af hver måned uddeler vi desuden 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum.

Både ekspert- og forum-belønninger udbetales til en personlig spillekonto hos Betandwin.

Begynd allerede nu med at poste dine indlæg i forum på http://www.betxpert.com/forum/

Betandwin - nu også med kundevenlighed!
Bookmakeren betandwin er startet på en frisk, og styrker nu markant sin kampagne i Danmark.

- Der er kommet andre boller på suppen hos Betandwin, der nu fjerner de limits som visse af selskabets kunder havde. Betandwin er et andet selskab i dag, end det selskab spillerne kender fra bare to og et år tilbage. Selskabet har stor økonomisk frihed, den danske kompetence internt i firmaet er styrket, og Betandwin har et ønske om at styrke kommunikationen med de danske spillere, siger Allan Aasterud som er markedschef i Betandwin.

Betandwin har ændret politik vedrørende spillebegrænsninger, og fjernet limits således at alle kan konkurrere mod oddssætterne på lige vilkår. Spilleselskabet giver endvidere kunderne mulighed for at kontakte chefen for alt odds-sætning hos betandwin, Frank Mahon.

Grunden til det tiltag, er at Betandwin ønsker at kommunikere med kunderne, samt for at vise seriøsiteten i de mange markedsaktiviteter. Til dem der ønsker at kontakte Frank Mahon, er adressen; [email protected] eller markedschefen Allan Aasterud som har e-mail adresse: [email protected].

Pirater fortsat blacklistet
Betandwin vil dog fortsat slå ned overfor de spillere, som bookmakeren ved kun spiller på fixede kampe eller på kampe som allerede er startet. Disse få personer udgør et mindretal som alle øvrige bookmakere i markedet heller ikke ønsker at have som kunder, og ved at sætte limits på disse, får de klar besked med det samme, siger Aasterud fra Betandwin

EM-kampagne med 300 kr. bonus
Netop nu kan nye danske spillere score sig en tilmeldingsbonus hos Betandwin på op til 300 kr., og det er bookmakerens håb at de nye kunder vil falde til hos den bookmaker der kalder sig selv "en kommende dansk spillestormagt".

Læs mere info om Betandwin på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=14

Hos BetXpert byder vi velkommen tilbage i gamet til Betandwin og tager hatten af for tiltaget med limits, og takker for deres velvillighed til at sponsorere eksperter og forum!

Håber I alle tager vel imod dem!

NB: Skulle folk - mod forventning - have problemer med udbetaling af bonus fra Betandwin eller spørgsmål til deres limits mv., er de altid velkomne til at kontakte BetXpert på [email protected].