I weekenden løber 588 fodboldspillere på banen til de 58 kampe i 1. division, 2. divisionerne og kvindernes Elitedivision. NordicBet* har inden de 58 dommere fløjter kampene naturligvis oprettet sæsonspil på vinderne af de enkelte divisioner plus en række H2H-spil.

1. division har Vejle (odds 2.80) og Silkeborg (odds 3.40) som favoritter, mens både Hvidovre og Skive giver odds 300. I 2. Division Øst tippes Fremad Amager som vinder til odds 2.80, mens Ikast giver odds 4.50 som tophold i Vest.

I kvindernes Elitedivisionen finder vi den divisionernes klareste favorit i Brøndby til odds 1,25, og det er da også på Vestegnen at topscoren skal findes, ifølge NordicBet*. Maiken Pape giver pengene 4 gange igen, mens der er 6.50 på Cathrine Paaske Sørensen.

”Vores mål er at have Danmarks bedste udvalg af odds på dansk fodbold helt ned til Serie 1. Derfor arbejder vores oddssættere rundt om i landet arbejder på højtryk og deres arbejde med oddsene på divisionerne er helt i top,” siger Rune Brandt, NordicBets danske pressechef.

Se alle odds hos NordicBet*.