Sponsoreret indhold fra Danske Spil

BT skriver tirsdag, at Mikkel Kessler og Team Sauerland har fundet danskerens modstander til The Viking Warriors comeback. Det drejer sig om colombianske Roamer Alexis Angulo, og allerede nu har Danske Spil* vurderet styrkeforholdet i en potentiel dyst mellem de to boksere.

- Kigger man på Angulos rekordliste, så ser den ved første øjekast rigtig fornuftig ud. Han er ubesejret og har er forsvarende WBO-latinomester i supermellemvægt. Men det er stadig en kamp, som en bokser med Kesslers klasse bør vinde, mener oddssætter hos Danske Spil*, Jan Trier.

- For tæt på halvdelen af Angulos modstandere har haft en negativ rekordliste, så de har tabt flere kampe, end de har vundet.

- Derudover har jeg meget svært ved at forestille mig, at Team Sauerland og Kessler finder en modstander, som de ikke tror, Kessler kan besejre. De vil formentlig gerne have, at comebacket varer længere end én kamp, siger Jan Trier.

Danske Spil* har – selvom kampen ikke er bekræftet endnu – givet kunder mulighed for at spille på kampen. En Mikkel Kessler-sejr giver odds 1,25, mens en Angulo som vinder står til odds 4,00. Dermed er danskeren stor favorit i et potentielt møde.

Tjek Danske Spils bokse-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/boksning/international/kampe/mikkel-kessler-roamer-angulo-627947.html