Torsdag i sidste uge var der en heldig spiller, som havde udset sig fem solide 2-taller i Europa League og Conference League. En indsats på 200 kroner blev forvandlet til over 800.000 kroner. 

Indimellem hører man om, at en spiller har ramt en masse kampe og dermed fået et stort odds og en stor gevinst i hus. Andre gange går historien på, at spilleren ramte nogle få høje odds og ad den vej sikrede sig en skyhøj gevinst. 

Sidstnævnte var netop tilfældet for en dygtig og – lad os bare være ærlige – meget, meget heldig spiller. Han havde udset sig fem udesejre i sidste uges Europa League- og Conference League-runde. 

OBS: Denne historie er blevet til via en pressemeddelelse, som Cashpoint har sendt ud til blandt andre BetXpert. 

Europæisk magi sikrede over 800.000 kroner

Spilleren havde som nævnt udset sig fem udesejre i de to mindste europæiske turneringer. Med en stor portion held gik odds 4.051 hjem i de døende minutter, og med en indsats på 200 kroner kunne spilleren dermed stikke 810.200 kroner ned i lommen. Nu til et kig på kuponen.  

Tre af kampene så længe ud til at gå hjem, men der var lang vej endnu. Da uret havde rundet de 85 minutter i Braga – Union Saint-Gilloise, var hjemmeholdet foran med 1-0, og det lignede dermed en tabt kupon. To tidligere Superligaspillere ville det imidlertid anderledes.

Med to assists fra Simon Adingra, tidligere FC Nordsjælland, til Gustaf Nilsson, tidligere Brøndby IF, lavede de belgiske underdogs et vanvittigt comeback og sikrede sig sejren i det 94. minut. 

Samtidig havde Henrique bragt Betis foran med 2-1 i det 88. minut ude mod Roma. Dermed måtte spilleren nu holde vejret i kampenes sidste sekunder og bede til de højere magter om, at dommerne ville fløjte af i de fem kampe.

Artiklen fortsætter under billedet.

Cashpoint-kupon

Foto: Cashpoint.dk

De tre øvrige udehold var foran ved pausen, og de vandt alle uden at indkassere mål. Dermed var det primært i de to tidligere nævnte kampe, at spændingen skulle findes. 

Kuponen er købt hos en Cashpoint-forhandler på Amager. Direktør for Cashpoint i Danmark, Henrik Greve Jensen, er ikke sen til at sige tillykke med den store gevinst. 

- For at ramme en kupon af denne kaliber kræver det både viden, mod og medvind i de døende minutter af kampene, og det må siges at være tilfældet her. Der skal lyde et stort tillykke til den dygtige spiller, der sikkert sender en særlig tak til de to tidligere Superligaspillere.

BetXpert gør opmærksom på, at vi opfordrer alle vores brugere til at spille singler ud fra princippet om value betting, også kaldet værdivæddemål eller værdispil. Det går kort fortalt ud på, at du laver en chancevurdering og ad den vej finder frem tll de spilbare odds.

Du er dog meget velkommen på vores side, uanset om du spiller singler, multikuponer, er professionel eller en almindelig sportsfan, der vil have lidt ekstra underholdning til din favoritsport i fjernsynet.