Tipsarevic spillet til odds 160 i afgørende sæt

Førstedagen i French Open blev bemærkelsesværdig af flere årsager. For første gang nogensinde røg en sidste års-vinder ud i 1. runde. Det sørgede Anastasia Myskina for, da Maria Sanchez Lorenzo sendte hende ud med 6-0 i det sidste sæt.

På herrefronten sørgede Janko Tipsarevic og Dominik Hrbaty for action i verdensklasse. I det 5. og afgørende sæt strøg Tipsarevic fornemt af sted og var 4-0 oppe, før Hrbaty begyndte at røre på sig. Serberen Tipsarevic blev ved 4-0 matchet helt ned til odds 1.02.

I et helt forrygende comeback lykkes det for slovakken Hrbaty at få kontakt. Han vinder de næste 5 partier og ved stillingen 5-4 får Hrbaty to break chancer, der kan give ham sejren. Tipsarevic bliver her matchet til utrolige odds 160, mens det nu er Hrbaty’s tur til at være matchet helt i bund til odds 1.01.

- Det er ikke tilfældigt at vi oplever de her udfald i kampene. Vi har live-spil på samtlige kampe fra French Open, så chancerne for dramatik er afgjort til stede, fortæller Jacob Weinreich, Nordisk Marketingschef for Betfair*.com.

Tipsarevic overlever matchboldene og kan krones som vinder kort efter, da han tager det afgørende sæt med 8-6 og dermed kampen.

Betfair*.com giver kunderne mulighed for at live-spille på samtlige herre-kampe under French Open.