I samarbejde med ACE Magazine afholder Expekt*.com en kæmpe freeroll- turnering, hvor de 5 bedste i hvert heat vinder plads ved en liveturnering i København. De første finalister til liveturneringen er allerede fundet, og vinderen i København får et sæde til EPT i Barcelona i september til en værdi af 35.000 kr.!

For at deltage i disse freerolls kræves der password, som fås ved at abonnere på nyhedsbrevet som udsendes via www.acemag.dk – password til torsdagens heat som spilles kl. 21.00 er foriøvrigt ”aceexp”.

- ”Det er ikke hver dag, at man kvit og frit kan vinde et EPT-sæde”, udtaler Per Heide fra Expekt*.com. ”Vi har da også mærket en stor interesse for denne turnering, og vi ser meget frem til live-finalen i maj, hvor profiler som Martin Wendt og Janus Gringer allerede har lovet at stille op og udgøre et par attraktive jagtpræmier”, slutter Per Heide.

Sted og samlet præmieliste for live-eventen i København offentliggøres senere i april, og yderligere oplysninger findes på http://ea.expekt*.com/expektace

Der er stadig mulighed for at kvalificere sig til live-finalen hver mandag eller torsdag aften samt lørdag d. 22. og 29. april.