December sluttede med et lille underskud til ekspertpanelet. Jesper Helmin gør status på en måned, der bød på 158 spilforslag fra BetXperts ekspertpanel.

Ekspertpanelet sluttede et fornuftigt 2019 af på skuffende vis, da tilbagebetalingsprocenten efter 158 spil blot havnede på 99.

Det er målet, at BetXperts ekspertpanel hver eneste måned skal levere en tilbagebetalingsprocent på over 100. Sådan gik det i syv af 12 måneder i 2019, men desværre sneg december sig lige præcis ikke ind som ottende overskudsgivende måned.

Trods en stærk afslutning, med fire vundne spil af fire forslag 31. december, var det lige præcis ikke nok til at hive måneden i plus. En tilbagebetaling på 99 % endte månedens 158 spil på, og dermed sluttede året med en tilbagebetalingsprocent på 102.

Flyvende NFL-ekspert

Det største lyspunkt i december var Lasse Meineche, der gør sig i amerikansk sport. December bød på 30 forslag fra hans hånd, primært på NFL, men også krydret med lidt NBA, og det gik særdeles godt.

En afslutning med fem vundne spil af seks forslag i sidste halvdel af december sikrede, at Meineche sluttede december med en forrygende tilbagebetalingsprocent på 119.

Også BetXperts spanske islæt, Andros, viste format i december, hvor 19 spilforslag gav en tilbagebetalingsprocent på 118, mens Superliga-eksperten Tonni Munk Jensen hentede en tilbagebetalingsprocent på 117 på sine ti forslag.

Mange nye navne

I december blev flere nye navne tilføjet ekspertpanelet, og mange af de nye har allerede været til debat i BetXperts forum. Alle har vist gode analytiske evner, evnen til at finde værdi i deres spil og et stort kendskab til deres ekspertområde, men ikke alle er kommet lige stærkt fra start når der udelukkende kigges på tilbagebetalingsprocenten.

Betting skal ses på den lange bane, og blot fordi der er underskud på kontoen efter ti eller 20 spil betyder det ikke nødvendigvis, at eksperten ikke kan sit kram. Så giv alle nye islæt i ekspertpanelet en chance, og tag gerne debatter med dem om deres spil i forum. Mange af eksperterne er meget villige til at argumentere yderligere her, og mange debatter har vist, at både brugere og eksperter lærer af konstruktiv feedback.

Januar kommer til at byde på yderligere et par nye navne, så panelet kan være i topform til et stort sportsår 2020.