Finesserne stod superteknikeren Federer for, men også de fleste fejl, og han blev igen-igen blæst bagud af Nadals skræmmende fysik og imponerende løbearbejde. Og med spanierens 3-1-sejr (hvis overlegenhed dog blev overgået af Henins udradering af Ivanovic i kvindernes finale) kan vi se tilbage på et overstået French Open. Og vi kan se fremad.

Og hvad skuer vores øjne så? Umiddelbart ikke ret meget, for at være helt ærlig. De næste par uger ser tynde og triste ud på spilfronten. Der er US Open i golf (start d. 14. juni) og der er også cykelløbet Schweiz Rundt (start d. 16.),

Men ellers er der ret begivenhedsløst frem til Wimbledon der påbegynder salget af jordbær og paraplyer d. 25. juni. Dagen efter går Copa America i øvrigt i gang, og når vi kommer ind i juli, er der jo bl.a. Tour de France og diverse kvalifikationskampe i Champions League- og UEFA Cup-regi.

HELT dødt er der dog ikke frem til den traditionsrige tennisturnering i London. Der er nogle opvarmningsturneringer. Og fodbolden ligger ganske vist stille i de fleste lande, men der spilles i randområder som Irland, Sverige, Norge (og de nedre danske rækker) - og så resterer der jo en enkelt spillerunde i Spanien hvor Real Madrid og Barcelona ligger side om side i spidsen.