Det er sæson for sæsonstarter. Fredag gik den næstbedste franske fodboldrække i gang, og lørdag gælder det de lavere rækker i Skotland.

I Bravehearts hjemland er det Jonas Germannsen der står for BetXperts dækning af divisionerne under Premier League. Han har fundet en fin fidus til første runde: Udesejr i Ayr United-Raith Rovers: http://www.betxpert.com/ekspert/skolow/#65722

Jonas arbejder desuden på en artikel om de forskellige hold i de lavere rækker. Den artikel når ikke at blive klar til denne weekend, men kommer snarest - så BetXperts læsere kan blive klædt på til turene i det skotske høj- og lavland.

Den skotske Premier League (med Mikkel Pedersen ved roret) starter i øvrigt i næste weekend, ligesom en lang række andre fodboldligaer.

Hvad den franske Ligue 2 angår, vil Jens Bøye der sidder med ansvaret for L1 (starter også i næste weekend), også løbende skele nedefter. Han nåede ikke at komme med info til første runde - men står gerne til rådighed en anden gang. Vær ikke bange for at bruge forum til at spørge løs om franske kampe.