Asser havde stor brugertip-succes med det danske Folketingsvalg. Nu er han hyret som ekspert udi politik. Se hans første eksperttip.

Mens The Donald leger med tanks og Mussolini-grimasser i Washingtons gader og udveksler kærlighedsbreve med sin nordkoreanske penneven, er Demokraterne i gang med at finde ud af hvem der skal repræsentere dem ved næste års præsidentvalg i USA. Som clown show lader det ikke No Collusion-prædikanten meget efter: Ikke færre end 24 håbefulde Demokratiske kandidater, nogle med mere at have det i end andre, er i fuld gang med at mundhugges om tjansen som partiets dragedræber.

Der er med andre ord underholdning for alle pengene. Og apropos penge kan man naturligvis bette på det.

Vores nyhyrede politikekspert Asser har tjekket oddsene og udlagt et tip: Læs og diskuter meget gerne:

Demokratisk præsidentkandidat: Joe Biden til odds 6,98

Flot statistik som brugertipper

Bemærk: Politisk diskussion i BetXpert forum bør være bettingorienteret, dvs handle om kandidaternes valgbarhed og popularitet, ikke bare om Trump er Messias eller Satan (eller bare en klovn). Hvor fristende det sidste end måtte være.

Heldigvis er vores nye ekspert bedre til at agere neutral end herværende redaktør. Og han er helt klart bedre til at tippe på politik.

Asser er noteret for en tilbagebetaling på 151% for 13 politiske brugertip, heraf 10 styk til det nylige Folketingsvalg.

Velkommen til Asser - og lad os så give ordet til ham selv:

”Jeg er 26 år gammel og bor i Aarhus C. Jeg er i gang med en kandidatuddannelse i statskundskab på Aarhus Universitet. Jeg har længe været interesseret i politik, hvilket nok skyldes den store interesse der var for politik i mit barndomshjem. Jeg har tidligere været medlem af et parti men er det ikke længere. Med min interesse for politik var det naturligt for mig at læse statskundskab, og jeg håber at min uddannelse kan være med til at sikre en lille edge indenfor betting på politik.

Jeg ser betting på politik som en helt anden type marked en sportsbetting. Spil på politik er i højere grad (synes jeg) end sport kogt ned til ens viden mod bookmakernes, og tilfældigheder som VAR-domme og styrt eksisterer ikke. Jeg følger utrolig meget med i især dansk og amerikansk politik, og håber at det kombineret med min uddannelse kan sikre mig en edge på dette ellers relativt lille marked.

De få begivenheder betyder så også at I næppe vil se meget til mig, men når der så er begivenheder som et folketings- eller præsidentvalg, lover jeg også at være meget aktiv!”