I går aftes blev det norske mesterskab i poker afviklet hos Expekt*, og BetXpert´s repræsentant, Bjarne Villadsen, spillede sig ind på en flot 35. plads i feltet af 852 deltagere.

For den bedrift tjente BjarneV $1.000, af de samlede præmiesum på $250.000. Selvom der var tale om det norske mesterskab, kunne alle nationaliteter deltage, omend det kun var nordmænd der kunne kæmpe om titlen som norsk mester. Vinderen, Øyvind Larsen, løb af med 400.000 norske kroner.

Mens deltagerne faldt som fluer undervejs i turneringen, holdt Bjarne stand i over 5 timer, før hans all-in med AQ måtte se sig slået af modstanderens AK, og turneringen var slut for hans vedkommende. Forud var dog gået 5 timers stabilt spil med omtanke, som altså bragte Bjarne godt ind i præmierækken.

Vi ønsker tillykke til Bjarne, der deltog i kraft af at have vundet en intern poker-turnering på BetXpert (for eksperterne). 21. november er det det svenske mesterskab der står for tur, og med $500.000 i præmiepuljen agter BetXpert naturligvis også at sende en mand afsted til den begivenhed. Om det bliver BjarneV eller en anden må næste interne turnering vise...