Tre dommere i ITF Futures-turneringer spillede i 2017 på kampe, de selv dømte, og påvirkede disse kampe, så de vandt deres væddemål. De tre dommere er blevet idømt livstidskarantæne fra sporten. Læs denne uges bettingsnyheder.

Tre tennisdommere,  Anucha Tongplew, Apisit Promchai and Chitchai Srililai, har indrømmet i 2017 at have spillet på kampe, de selv dømte, og har som følge deraf fået livstidskarantæner af TIU (Tennis Integrity Unit).

De tre dommere skulle ligeledes have scoret en gevinst på at påvirke resultaterne i kampene.

Karantænen betyder, at de tre dommere hverken må dømme eller bare være tilskuere til officielle kampe, som afvikles af et af sportens styrende organer. 

Læs mere

Andre nyheder fra uge 41

8/10 Danske Spil vandt markedsandele under VM

Ved de foregående tre fodboldslutrunder siden liberaliseringen af spillemarkedet har Danske Spil tabt markedsandele til de øvrige konkurrenter, men i sommeren 2018 vendte dette for første gang. Opgørelsen er lavet ud fra 2. kvartal, hvor størstedelen af VM-kampene blev spillet.
Læs mere

8/10 Premier League og Electronic Arts lavet esports-turnering

Den bedste engelske fodboldrække, Premier League, går sammen med spilfirmaet Electronic Arts for at lave en esports-turnering i konsolspillet FIFA. Turneringen er for englændere over 16 år, der skal repræsentere Premier Leagues 20 hold, og løber over en perioden fra januar 2019 til og med marts.
Læs mere

8/10 Bookmakere tjente stort på McGregor-nederlag

Det længede ventede og højdramatiske UFC-opgør mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor blev en stor succes for bookmakerne. Underdoggen McGregor fik langt størstedelen af alle væddemål på sig. MGM Sportsbook fortæller, at hver gang der kom et spil på Khabib, var der lagt seks væddemål på McGregor. Da ireren som bekendt tabte, tjente bookmakerne derfor stort på opgøret.
Læs mere

10/10 Stor ransagning: Belgiske topklubber undersøgt for matchfixing og svindel

Otte af 16 klubber i den bedste belgiske række, Jupiler League, er onsdag blevet ransaget af de belgiske myndigheder. Der er også foretaget ransagninger i seks andre lande. Klubberne mistænkes for at medvirke til skatteunddragelse og matchfixing.
Læs mere

10/10 GVC støtter reklameforbud

GVC Holding, der blandt andet står bag Bwin, støtter et reklameforbud i Storbritannien. En undersøgelse har nemlig vist, at op mod 75 % af befolkningen føler, at der er for mange bettingreklamer på tv. 
Læs mere

11/10 MLB holder fast: Vil have en bid af kagen

Den amerikanske baseballliga, MLB, holder fast i kravet om et integritetsgebyr på 0,25 % af bookmakernes omsætning. Det blev meddelt på et møde i oktober, hvor repræsentanter mødtes med casinoindustrien i Las Vegas. Hidtil har de været store modstandere af integritetsgebyret.
Læs mere

11/10 Snookerspiller suspenderet på grund af matchfixingmistanke

Snookerspilleren Jamie Jones er blevet suspenderet af WPBSA. Det sker, efter at han er blevet anklaget for at have forsøgt at påvirke en anden kamp fra 2016, og ifølge anklagerne har man vurderet, at Jones har en sag, han skal besvare.
Læs mere

11/10 Belgiske myndigheder anklager fem

De belgiske myndigheder har anklaget fem personer i forbindelse med den store belgiske matchfixingsag. Anklagerne udtalte, at matchfixingsagen primært drejede sig om sidste sæsons nedrykningskamp i den bedste belgiske række, og at ingen store mandskaber var involveret.
Læs mere

11/10 LeoVegas går til kamp mod italiensk forbud

LeoVegas har sendt en formel klage til EU over Italiens kommende totalforbud mod bettingreklamer i landet. Ifølge den svenske bookmaker er forbuddet et brud på EUs kommende regler. Forbuddet skal træde i kraft den 1. januar 2019.
Læs mere

12/10 Svensk mediewebsite får stor bøde

Et svensk mediewebsite har fået en stor bøde på 100.000 svenske kroner for at linke til internationale bettingwebsites. Nyhedswebsitet var ellers blevet bedt om at fjerne linksene, men nægtede at gøre det.
Læs mere