Betfair * Poker har i dag lanceret et ”Threedom Pass”. Det indebærer en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at spille poker med de største og mest kendte spillere.

Fremover vil det være stor værdi i at kvalficere sig til store live-turneringer via Betfair * Poker.

Et nyt og innovativt tiltag fra verdens største spillebørs giver nemlig pokerspillere en unik mulighed. Hvis man vinder et sæde via en satellit turnering på Betfair * Poker og efterfølgende når finalebordet ved live-eventen, så kan du vinde et ”Threedom Pass”.

Passet giver pokerspilleren buy-in og rejserne betalt i yderligere tre år, deraf navnet Threedom Pass.

Første mulighed for at vinde et Threedom Pass sker i disse dage, hvor 25 spillere fra Team Betfair * spiller i Deauville. Ser vi længere frem mod eksempelvis WSOP, hvor Betfair * Poker sender minimum 50 spillere af sted, da vil et Threedom Pass have en værdi af ca. kr. 300,000.

– Det er et nyt og skægt tiltag i pokerverdenen. Vi er kendt for at honorere vores loyale kunder, og jeg tror vores Threedom Pass styrker vores stærke Betfair * community yderligere, da flere spillere vil have kontakten til os i årevis, fortæller Betfairs europæiske markedschef, Jacob Weinreich.