Endnu en gang har verdens største online spilleselskab Sportingbet leveret et rekordresultat. Halvårsregnskabet for perioden 1. august til 31. januar viser en samlet omsætning på 8,9 milliarder kroner, hvilket er en stigning på hele 29,5% i forhold til samme periode året før. Bruttofortjenesten er steget med 43,9% til 869 millioner kroner, og overskuddet før skat er mere end fordoblet til knap 198 millioner kroner i den seneste 6 måneders periode.

Samtidig er antallet af registrerede kunder steget med 85,1% til knap 2,3 millioner, ikke mindst pga. købet af verdens tredjestørste pokerselskab Paradise Poker i slutningen af 2004.

Om det gode regnskab udtaler marketingchef for Skandinavien Mikkel Vejlgaard:

"Det er utroligt glædeligt, at vi endnu engang kan fremvise et flot resultat. Vores branche er inde i en enorm udvikling, og vi vil sandsynligvis se endnu mere konsolidering i den nærmeste tid, hvor større selskaber opsluger de mindre. Aktiekursens udvikling i det sidste år viser, at vores branche for alvor bliver taget alvorligt, og med vores børsværdi på over 11 milliarder kroner er vi jo langt større end mange af de danske KFX-selskaber".

I Skandinavien går Sportingbet ligeledes en spændende fremtid i møde:

"Også det skandinaviske marked går glimrende, og vi er gået fra rekord til rekord i det seneste halve år. En udvikling vi nu vil sætte endnu mere tryk under gennem produktudvikling og spændende marketingtiltag", udtaler Mikkel Vejlgaard.