Pundit er et nyt brætspil til fodboldfans. Her kan du bevise, at du ved mere om det smukke spil end dine venner og konkurrenter. Du kan nu vinde spillet i en eksklusiv konkurrence her på BetXpert. 

Er du typen, der ved, at Mark Vidukas første europæiske klub var Dinamo Zagreb, kan du identificere Obafemi Martins på hans tidligere klubber, eller elsker du bare at dyste imod dine venner på din fodboldviden, så er brætspillet Pundit noget for dig. Pundit er nemlig et quizspil, hvor du konkurrerer på din viden om fodbold.

I samarbejde med folkene bag Pundit udlodder vi i forbindelse med næste uges El Clasico en enkelt udgave af spillet til en af BetXperts mest vidende brugere. Du skal blot svare rigtigt på de to spørgsmål fra Pundit-spillet, som du finder forneden.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, skal du skrive "Deltager" i denne tråd, og så sende en email til [email protected] med dine svar på de to spørgsmål samt dit BetXpert-brugernavn. Vi trækker lod blandt de spillere, der har flest rigtige svar.

Spørgsmål 1: 

Identificer denne tidligere Real Madrid-spiller. 

Spørgsmål fra quizspillet Pundit.

Spørgsmål 2: 

Identificer denne tidligere Barcelona-spiller.

Quizspørgsmål fra spillet Pundit.

Tag dig ikke af de to navne i bunden af spørgsmålene. De hænger sammen med spørgsmålene på den anden side af kortene. 

Hvad er Pundit?

Pundit er et brætspil, der henvender sig til fodboldgale og spillelystne danskere i alle aldre. Spillet indeholder mere end 1.000 forskellige spørgsmål fordelt på ti forskellige kategorier. Kategorierne er blandet andet spansk fodbold, dansk klubfodbold og engelsk fodbold i 1990'erne. Dermed tager spillet spillerne med på en nostalgisk fodboldrejse, hvor flere tidligere helte bliver vækket til minde. 

Hver rigtige svar rykker spilleren tættere på modstanderens mål og dermed nærmere muligheden for at score. Spillet handler dog om mere end bare en god hukommelse. Taktik og en smule held spiller også ind, melder skaberne af Pundit. 

Du kan læse mere om Pundit her og købe spillet. Det koster 399 kroner plus levering.