Selvom SAS Ligaen sammen med 1. division, 2. division, Danmarksserien, Kvalifikationsrækken og ungdomsturneringerne under DBU bliver strejkeramt fra i dag, tirsdag d. 17. august, er det ikke ensbetydende med at man ikke kan spille på dansk fodbold mere. Ladbrokes giver nemlig alle danskere inklusiv fodboldspillerne selv mulighed for at spille og tjene penge på konflikten.

Ladbrokes tror at fornuften vil sejre og der dermed spilles SAS Liga fodbold allerede i den kommende weekend.

Ladbrokes giver følgende odds på den danske fodboldstrejke:

Der spilles SAS Liga fodbold i weekenden lørdag/søndag d. 21/22. august?
Ja: Odds 1,50
Nej: Odds 2,50

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler: "Ladbrokes er jo som alle andre SAS Liga fans kede af at denne strejke er blevet en realitet. Men vi tror på at der bliver spillet fodbold igen allerede i weekenden.

Samtidig skal SAS Liga spillerne jo til at modtage penge fra LO’s strejkekasse, som jo umiddelbart kun er 75% af deres normale løn - så de er naturligvis alle sammen meget velkommen til at se om de kan tjene lidt penge på denne konflikt hos Ladbrokes”

Oddsene ligger lige nu online hos Ladbrokes og vil efter planen blive taget ned igen onsdag kl. 20.00. Men der tages forbehold for at oddsene kan ændres og at spillet kan tages ned uden yderligere varsel hvis der sker afgørende ting der har indflydelse på konflikten.

Der gøres desuden opmærksom på at spillet tager udgangspunkt i SAS Ligaen og ikke de resterende divisioner og rækker der også er ramt af konflikten.