Lørdag aften kl. 18.00 dansk tid fløjtes åbningskampen i EURO 2008 i gang mellem Schweiz og Tjekkiet og bookmakerne gør klar til omsætningsrekord.

Ladbrokes forventer at der samlet i spilleindustrien vil blive spillet for over 3 milliarder kroner under EURO 2008 - det er en stigning på omkring 40 % i forhold til EM 2004. Men oddssætterne skal være heldige hvis de skal generere den samme profit som ved EM 2004 da Grækenland chokerede hele fodboldverdenen ved at vinde turneringen til odds 101 gange pengene igen.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler 'EURO 2008 er årets sportsbegivenhed for Ladbrokes. Vi taler om 31 topkampe på bare 3 uger så det er en meget intens periode med mange spil hver eneste dag'

Funch fortsætter 'Selvom Danmark ikke er med regner vi alligevel med, at se en stor omsætning også i Danmark. Nu når man ikke kan heppe på Danmark har folk brug for at motiveres på andre måder og her kan f.eks. spil være en oplagt måde at skabe ekstra spænding på.'

Tyskland er Ladbrokes favorit til at vinde EM til odds 5.00. Spanien, der som bekendt gik videre fra kvalifikationen til fordel for Danmark, giver odds 6 gange pengene igen. Mens andre favoritter såsom Italien og Portugal giver odds 8,00 gange pengene igen.