Efter Thomas Gravesen er røget ud i kulden i Real Madrid, bejler flere af Europas største klubber nu efter den stærke danske landsholdsspiller. Scandic Bookmakers er ude med odds på hvor Gravesen spiller den 1. februar, dagen efter det internationale transfervindue lukker.

Skulle Gravesen forlade Bernabeu, står Everton-manager David Moyes klar med åbne arme, og da midtbanespillerens seneste klub har forkøbsret på danskeren, ser Everton-comebacket bestemt sandsynligt ud. Dog er engelske medier begyndt at spekulerer i, om nogle af Sir Alex Ferguson 275 lovede millioner kroner til spillerindkøb i vinterpausen, skal bruges på den tidligere HSV-spiller, der tilmed også meldes interesserede. Gravesen skulle angiveligt stadig have et tæt forhold til nordtyskernes manager, Bernd Wehmeyer, der sågar skulle have været i Madrid for at tale med Gravesen.

- Skulle Thomas Gravesen beslutte sig for at forlade Real Madrid, er det i hvert fald helt sikkert at flere af Europas største klubber vil prøve at lægge billet ind på danskeren. Og helt afskrive FC København, synes jeg ikke man skal. Der var jo heller ikke mange der troede på at de i tidernes morgen ville hente Brian Laudrup, og Gravesen skal vel også snart hjem igen, lyder det fra Scandic Bookmakers’ pressechef, Frederik Skov.

Hvor spiller Thomas Gravesen 1. februar 2006?

Real Madrid - odds 1.30
Everton - odds 2.75
Manchester United - odds 10.00
Hamburger SV - odds 15.00
FC København - odds 75.00
Andre klubber - odds 12.00