Kenneth Carlsen vandt i dag over den 22. seedede rumæner Andrei Pavel i tre sæt. Hvilket betyder at Carlsen nu er blandt de 32 sidste i dette års Wimbledon.

Ladbrokes tilbyder nu odds 301 på den fremstormende dansker som vinder af Wimbledon 2004.

Før Wimbledon startede lå oddset sandsynligvis nærmere de 1000, men Kenneth Carlsen har ikke figureret på Ladbrokes oddsliste før nu - idet ingen har ytret interesse om at placerer et væddemål på ham. Men det er måske fortid nu!

Ladbrokes.com har oplevet stor interesse for spil på Wimbledon fra de danske medlemmer på Ladbrokes.com. I turneringens første dage (til og med torsdag) har danskerne spillet for godt og vel en kvart million kroner på kampene i 1. runde ved Wimbledon – dette altså på trods af den massive fokus på EM i Portugal. Det skal endvidere tilføjes, at vi traditionen tro allerede har oplevet aflysninger på grund af regnvejr – hvilket i sagens natur ligger en dæmper på spilleaktiviteten.

Den overraskende interesse kan muligvis skyldes en række faktorer såsom TV2 og TV2 Zulus fyldige dækning af Wimbledon, og så naturligvis Kenneth Carlsens succes. Samtidig tilbyder Ladbrokes.com en helt unik spillemulighed på kampene ved Wimbledon.

Ladbrokes.com tilbyder nemlig LIVE betting hver dag på udvalgte kampe fra Wimbledon. Man har altså mulighed for at gå ind og spille på udfaldet af hvert eneste parti i kampen - mens man følger kampen direkte på TV. Man kan spille helt frem til at serveren ligger an til sin første serv i partiet.

Det bliver ikke en meget mere ”Lige nu og her spilleoplevelse” end dette. Sandsynligvis har spillerne mere tid til at vurdere hvem der vinder næste parti, end Ladbrokes bookmakere har til at sætte oddsene.

Ladbrokes.com kommer til at tilbyde både LIVE betting og et væld af andre odds på Wimbledon turneringen helt frem til finalen.

Lige nu er Roger Federer storfavorit til at vinde herrernes Wimbledon til odds 1,83 - mens det lokale engelske håb Tim Henman giver odds 7.00. Hos kvinderne er Serena Williams storfavorit til odds 1.80 specielt efter hendes søster Venus overraskende røg ud i går.

Find alle oddsene på Wimbledon hos Ladbrokes.