Der er lagt i gryden til en kæmpe kamp, når verdensstjernen Conor McGregor brager sammen med ubesejrede Khabib. Bookmakerne giver russeren favoritværdigheden i en kamp, der godt kan gå hen at blive meget lige.

Betfair Sportsbook: Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor Betfair Sportsbook

  • Klik her og opret din konto hos Betfair

  • Vigtigt: Du skal benytte promokoden ZSAJ54 for at kunne gøre brug af tilbuddet.
  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder, og du skal være mindst 18 år.
  • Spil for op til 50 kroner på det forhøjede odds 9, på at Khabib besejrer McGregor, eller det forhøjede odds 14, på at McGregor besejrer Khabib i UFC 229. Spillet skal være et singlespil, og det skal placeres inden kampstart.
  • Vinder du på dit spil, så udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Gevinsten fra det forhøjede odds udbetales som en bonus på din bonuskonto indenfor 24 timer efter afgørelse. Din bonus skal omsættes én gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage på Betfair Sportsbook, før den kan overføres til din hovedkonto og udbetales.
  • Indbetaler du med Neteller eller Moneybookers, er du ikke kvalificeret til tilbuddet. 
  • Regler og vilkår gælder.

Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor

Det bliver kaldt den største kamp i UFC nogensinde, når Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor skal kæmpe om titlen i letvægt i Las Vegas natten til søndag den 7. oktober dansk tid.

McGregor har ikke været i oktagonen, siden han i november 2016 knockoutede Eddie Alvarez i anden runde, og han må formodes at mangle lidt kampform, omend han i sommeren 2017 var i bokseringen i en stort opstillet kamp mod Floyd Mayweather, som han tabte på en teknisk knockout.

Odds på McGregor-nederlag til Mayweather lukkede under 1,30, og selvom ireren er tilbage på sin egen hjemmebane i oktagonen, må han igen se oddsene være imod ham til den kommende kamp mod Khabib Nurmagomedov.

Bookmakerne spår en tættere kamp, end de gjorde i boksekampen mod Mayweather, men en sejr til Khabib giver lidt over 1,60

McGregor vs. Khabib odds: Hvem er favorit?

Conor McGregor har fået nogle ridser i lakken, eftersom han har tabt to af sine seneste fire kampe, mens Khabib er ubesejret efter 26 kampe. 

McGregor vs. Khabib odds

Bedste odds Bookmaker
Conor McGregor vinder 2,60
Khabib Nurmagomedov vinder 1,62
Over 2,5 omgange 2,10
Kampen går tiden ud 4,40
Kampen slutter uafgjort 85,00
McGregor vinder på knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation 2,96
Khabib vinder på knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation 4,93
McGregor vinder på overgivelse 46,81
Khabib vinder på overgivelse 3,76
Kampen afgøres i første runde 3,30

McGregor vs. Khabib odds er opdateret 5. oktober 15:00. Alle odds fra Betfairs Spillebørs er fratrukket kommission på 6,5 %. Det er således det effektive odds, der er anført.

Livestream Khabib vs. McGregor UFC 229: Her kan du se kampen

Khabib kan gøre, hvad han vil

Marc Kjærgaard Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil*, lægger især vægt på Conor McGregors manglende form. 

"Khabib er altdominerende på gulvet, og hvis han følger sin formodede gameplan, og ikke lader sig lokke ind i en boksekamp, vil han formentlig være i stand til at tage McGregor ned og dominere ham. Vores pris afspejler også det faktum, at McGregor ikke har været i oktagonen i snart to år. Der må derfor være noget rust, der skal bankes af," udtaler Marc Kjærgaard Larsen. 

Hos Unibet* er oddsætterne enige i den analyse:

"Selvom ireren ventes at have mere power og slagkraft end Khabib, halter han bagefter på en lang række af andre områder, og det kan vise sig at blive afgørende. Khabib er den bedste wrestler - sandsynligvis af alle på tværs af vægtklasser i UFC - og kan han komme ned på madrassen kan sikkert kunne gøre, hvad han har lyst til med McGregor," lyder det fra Unibet*

"Khabib er også væsentlig mere udholdende end McGregor, og han kan holde et højt niveau gennem alle 25 minutter om nødvendigt, hvorimod McGregor plejer at gå ned i tempo, som kampen skrider frem. McGregor har evnerne til at slå hvem som helst ud, men jo længere kampen foregår, jo større bliver chancen for sejr til Khabib," fortsætter oddssætterne hos Unibet*

khabib-mcgregor-viaplay

Iltert irsk temperament

I foråret angreb McGregor en bus, som Khabib Nurmagomedov sad i, og smed blandt andet en sækkevogn mod vinduet, og siden har begge parter udvekslet ubekvemheder kulminerende med, at McGregor ved et pressemåde i september forsikrede pressen om, at han havde dræbt Khabib, hvis russeren var trådt ud af bussen.

Selvom det næppe ender med mord, når de to kæmpere mødes i oktagonen om morgenen den 7. oktober, regner Bet365* med, at kampen meget vel kan ende med en knockout eller tap out.

"Vi forventer en tæt kamp, hvor Khabib er smal favorit, hvilket også kan ses på oddsene. Med deres historik in mente og deres evner i buret, forventer vi ikke, at kampen går tiden ud, og det kan sagtens eksplodere allerede fra første sekund. Khabib er ubesejret i 26 kampe, hvor McGregor har lidt tre nederlag. Grundet Khabibs imponerende evner i brydning hælder vi til, at han vinder før tid," siger Mikis Sønderriiis, marketing manager hos Bet365* til BetXpert.