Ladbrokespoker.com bliver nu en del af Microgamings pokernetværk, et af verdens førende pokernetværk, i bestræbelserne på at give Ladbrokesspillerne endnu mere action.

Ladbrokespoker.com benytter allerede Microgaming’s poker software, hvilket betyder at Ladbrokesspillerne ikke vil opleve den store forandring når Ladbrokes Poker bliver integreret I Microgamings pokernetværk i starten af 2009.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler “Grunden til at vi har valgt at blive en del af Microgamings pokernetværk, er for at give Ladbrokesspillerne mere action og et større udbud af spil, specielt på de større limit borde. Microgaming er et af verdens førende netværk og vil give Ladbrokesspillerne hurtigere adgang til de foretrukne spil. Vi vil dog fortsætte med at arbejde udenfor netværket på de borde hvor vi allerede giver spillerne det forventede niveau af action”

Ladbrokespoker.com vil fortsætte med at give spillerne den anerkendte høje standard af kundeservice og de unikke oplevelser gennem Ladbrokes populære poker events, turneringer og egne turneringer såsom Ladbrokes Poker Million, Ladbrokes Poker European Ladies Championship, Ladbrokes European Online Championship of Poker, Ladbrokes Poker Cruise, Ladbrokes Danish Poker Golf Championsship og Ladbrokes Irish Poker Festival.