Australske Heath Ledger, der tidligere på året døde i New York, er spillernes helt store favorit til at vinde en Oscar for sin rolle som "Joker" i Batman-filmen "The Dark Knight". Den seneste uge er der spillet for samlet 100.000 kroner hos Centrebet på Oscar-uddelingen og 95% af spillene er sat på Heath Ledger som vinder i kategorien "Best Supporting Actor".

- Vores oddssættere har åbenbart taget grundigt fejl i deres chancevurdering af denne kategori, og vi står derfor til et pænt smæk, hvis Ledger går hen og vinder. Vi startede ud med at tilbyde odds 1.90 på, om Heath Ledger ville vinde en Oscar i denne kategori eller ej, men med den seneste tids overvældende interesse for Ledger er oddset nu helt nede i 1.40, udtaler Ole Hetman fra Centrebet.

- Spillene kommer ind fra hele verden, men danskerne har åbenbart også fået øjnene op for spil på Ledger. Inden for de sidste par dage har vi totalt modtaget 800 spil på Heath Ledger, hvor blandt andet to danskere har satset over 3000 kroner hver på Ledger som vinder, udtaler Ole Hetman.

For alle Centrebets odds på Oscar-gallaen se mere på centrebet.com - Underholdning - Academy Awards 2009.