Centrebet » Anmeldelse

Centrebet
Centrebet - Down Under-bookie tilhører den absolutte top
BetXpert rating:
Stort spiludbud
Stort live betting udvalg
Rigtig god support
Risiko for limit
Små ligaer underprioriteret

Tilbagebetaling, snit

%
Vis alle tilbagebetalinger (fold ud)
Anmeldelse af Centrebet
Centrebet ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik


[BEMÆRK! PR. 15. SEPTEMBER 2013 ER CENTREBET IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG I DANMARK]

Centrebet er en australsk bookmaker, som hører til blandt de største og mest erfarne internetbookmakere. Med 10 år på bagen, og mere end 300.000 kunder i mere end 100 lande, er Centrebet en populær bookmaker, der er kommet for at blive.

I maj 2011 blev Centrebet købt af Sportingbet (der gerne ville ind på det australske marked). Fra januar 2012 indebærer det at de i vidt omfang kører med samme oddssættere, dvs samme markeder og odds, og med websites med en slående lighed.

 

Spiludbud
Spiludbud - sådan rater vi
Når vi rater bookmakerens spiludbud kigger på vi den samlede mængde af spilobjekter. I den proces undersøger vi bl.a. på følgende:
 • Hvor mange og hvilke sportsgrene og ligaer udbydes der spil på?
 • Er der tale om et standardiseret udbud eller specialiserer bookmakeren sig i niche-sportsgrene eller -ligaer?
 • Hvor dybt ned i rækkerne/divisionerne går bookmakeren i de forskellige lande?
 • Har bookmakeren en unik dækning af specielle sportsgrene eller ligaer?

I kraft af Sportingbets overtagelse af Centrebet er spiludbuddene identiske. Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene også pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.
Yderligere er der ofte også et bredt udvalg på vintersport og et eksotisk udvalg af specialspil på en lang række sportsgrene (transfer, hændelser etc).

 

Spiltyper
Spiltyper - sådan rater vi
Rating af spiltyper er et udtryk for hvor mange markeder og spilmuligheder bookmakeren tilbyder for hver enkelt kamp/begivenhed. Herudover ser vi bl.a. også på følgende faktorer:
 • Tilbyder bookmakeren typisk mange eller få spiltyper?
 • Er der stor forskel i antal spiltyper for en almindelig ligakamp hhv en kamp med international bevågenhed?
 • Har bookmakeren specialspil eller andre særligt attraktive spiltyper i udvalget, fx spil på målscorere, gule/røde kort, hjørnespark mv.?
 • Tilbydes flere varianter af asian handicap og over/under?

Alt efter sportsgren og liga udbydes oftest et pænt udvalg af spiltyper på enkelte kampe og begivenheder. Siden januar 2012 er udvalget på de enkelte begivenheder blevet udvidet jvf. ovenstående overtagelse.

I forhold til tidligere er antallet af spiltyper og antallet af tilbudte odds på en enkelt begivenhed vokset markant. På fodboldkampe ses nu op mod 90 spiltyper, mens håndbold, ishockey og tennis også viser et flot og varieret udvalg af typer og odds.

 

Odds
Odds - sådan rater vi
Oddsene er bookmakerens egentlige kerneprodukt. Når vi rater oddsene er den teoretiske tilbagebetalingsprocent naturligvis afgørende, da den har betydning for hvor høje oddsene er, og hvor mange penge bookmakeren teoretisk lader gå tilbage til kunderne. Derudover ser vi også på følgende:
 • Varierer de teoretiske tilbagebetalingsprocenter mellem de forskellige ligaer/sportsgrene?
 • Er bookmakeren som regel blandt de første eller sidste der kommer med odds på begivenheder/kampe?
 • Er bookmakerens start-odds baseret på en lavere tilbagebetaling som så justeres opad når når kampstart nærmer sig? I så fald, hvor sent løftes odds-niveauet?
 • Opererer bookmakeren med lav markedslimit på udgangsoddsene, så de dermed er mere tilbøjelig til at slashe evt. tidligt publicerede odds?
 • Virker bookmakerens odds påfaldende "automatiserede", således at de stort set aldrig stikker ud med højeste odds på et givet udfald?
 • Har bookmakeren mod til at fastholde odds selvom de stikker ud som markedets højeste på et givet udfald?
 • åbner bookmakeren en kamp med alle markeder, eller er det indledningsvist kun udvalgte markeder som fx 1X2, over/under, og så følger alle de øvrige markeder senere?

Tilbagebetalingsprocenten hos Centrebet er faldet en smule efter januar 2012. Hvor man før gennemsnitligt lå mellem 93 og 94% ligger man samlet set lige i underkanten af 93%.

Centrebet ligger således ikke højest på de mest almindelige spiltyper eller sportsgrene og udmærker sig mest på de amerikanske sportsgrene. På baseball, NFL, NHL og basketball ligger man i snit på 95%, hvilket er konkurrencedygtigt på markedet.

 

Livebetting
Livebetting - sådan rater vi
Når vi rater bookmakerens livebetting ser vi på alle forhold omkring livebetting platformen, herunder:
 • Hvor stort er spiludbuddet, dvs. hvor mange live betting kampe kan man spille på?
 • Hvor mange spiltyper finder man på de enkelte live events?
 • Kan man kun spille singlespil, eller kan man også kombinere live bets (evt. også med spil fra pre-match udvalget)?
 • Tilbyder bookmakeren live streaming, og i hvilken kvalitet?

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Centrebet rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Sportingbet ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på live betting programmet.

For en typisk fodboldkamp på live betting, finder man på live betting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website
Website - sådan rater vi
Bookmakerens website er den primære platform hvor man som kunde møder det egentlig produkt; oddsene. Når vi rater en bookmakers website ser vi bl.a. på:
 • Er bookmakerens website logisk opbygget med fokus på brugervenlighed?
 • Er hjemmesiden hurtig, velfungerende og tilgængelig 24/7, eller er der hyppig nedetid?
 • Er det nemt at finde og afgive spil?
 • Kan man som kunde lave personlige tilpasninger af siden, så man får fokus på de ting der er væsentligt for en selv?
 • Findes en brugbar søgefunktion, som gør det lettere at finde et specifikt spil i det aktuelle spiludbud?
 • Tilbyder hjemmesiden andre understøttende features eller tillægsprodukter som fx statistik?
 • Tilbydes ekstra services, som fx spil-notifikation, hvor man via email eller sms får besked når et spil er afgjort?

Centrebets website er efter januar 2012 blevet lavet om, så det nu har en slående lighed med Sportingbets website. Det er let at overskue, og overblikket samles i en overskuelig menu i venstre side, hvor man uden besvær kan navigere rundt mellem forskellige sportsgrene.

En hage ved at bruge Centrebets hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Ind- og udbetalinger
Ind- og udbetalinger - sådan rater vi
Ved rating af en bookmakers udbud af muligheder for at lave ind- og udbetalinger til sin bookmaker-konto ser vi bl.a. på følgende:
 • Hvor mange forskellige ind- og udbetalingsformer tilbyder bookmakeren?
 • Opererer bookmakeren med gebyrer, og i hvilket omfang?
 • Er ind- og udbetalinger hurtige eller langsomme?
 • Hvor ofte skal man gennem sikkerhedscheck i forbindelse med ind- og udbetalinger?

Indbetalinger hos Centrebet kan foretages med alle de gængse betalingformer, med et bredt udvalg af både kreditkort og ewallets. Bemærk, at når man har registreret et kreditkort til sin konto, skal dette godkendes af Centrebet inden man kan bruge det. Denne proces kan godt tage 12-24 timer.

Ind- og udbetalinger kan ligeledes foretages via bankoverførsel samt ved Neteller eller Moneybookers.

Bemærk at der er et gebyr på 9 kr per transaktion, hvilket ligger i den dyre ende af markedet. De er således blandt de eneste der har gebyrer på samtlige transaktioner.

Ønsker man at anvende Neteller til ind- og udbetalinger, skal man ved oprettelse af sin konto vælge ente USD eller EUR som valuta. Vælger man DKK, er Neteller ikke tilgængeligt.

 

Support
Support - sådan rater vi
I vores vurdering af en bookmakers support (kundeservice) vurderer vi følgende parametre:
 • Gennem hvor mange forskellige kanaler kan man kontakte bookmakeren?
 • Hvor mange timer i døgnet er de forskellige support-muligheder tilgængelige?
 • Hvor hurtig er responsen fra support?
 • Kan man kontakte support på dansk eller evt. kun på engelsk?
 • Agerer support professionelt (forstående, undersøgende, seriøs)?

Samtidig med at Centrebet er internationalt orienteret, formår man også at operere lokalt. Hjemmesiden kan ses på dansk, ligesom det er muligt at kommunikere med Centrebet på skandinavisk.

Support kan kontaktes på danske både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

 

Indsatspolitik
Indsatspolitik - sådan rater vi
En bookmakers indsatspolitik dækker over de forskellige former for indsats-begrænsninger man som kunde kan risikere at støde ind i (også benævnt som limits). Når vi rater en bookmaker på dette område ser vi bl.a. på følgende:
 • Skilter bookmakeren med markeds-specifikke limits, dvs. hvor høje indsatser der tillades på enkelt-begivenheder?
 • I hvilket omfang praktiseres personlige limits, og hvor skrappe er bookmakeren mht at tildele disse?
 • Praktiseres personlige limits på en sådan måde at man som kunde stadig kan spille på visse sportsgrene/markeder selvom man har limit på andre?
 • Kan man som kunde få forklaring på en evt. personlig limit?

Limitering på indsatser hos Centrebet har generelt været mere undtagelsen end reglen. Det forekommer at enkelte kunder begrænses, men størstedelen af brugerskaren har ikke oplevet personlige limits.

Efter at Sportingbet har købt Centrebet, er der en limitramt Sportingbet-kunde der (januar 2012) melder at han har fået samme samme limit hos Centrebet. Men det står endnu ikke klart om der er tale om enkeltstående tilfælde eller et bredere mønster.

 

Samlet vurdering 4.0 af 5

Centrebet hører bestemt til blandt de bedste bookmakere på markedet. Høj professionalitet og god kundebehandling.

Siden Centrebet blev opkøbt af Sportingbet har flere ting ændret sig. Nogle til det bedre, og andre til det værre. Spiludbuddet hører nu til i den gode ende, mens support også er løftet markant. Hertil kommer at livebetting-sektionen nu er langt bedre end før; mere brugbar og større udvalg.

På negativ-siden må det noteres at tilbagebetalingen er faldet og at man tager gebyr på samtlige transaktioner.

Samlet set kommer Centrebet ud af overtagelsen i en styrket tilstand. Til trods for lidt lavere odds og transaktions-gebyrer er Centrebet fortsat en anbefalelsesværdig bookmaker for danskerne.

 

Anmeldelse opdateret d. 6. september 2013, kl. 15:23 af

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10

Ti seneste artikler

Danske Spil: AGF’s måltørke kan udløse gigantodds
AGF’s måltørke kan udløse gigantodds
20/04-2014 kl. 13:52
Hvor længe fortsætter AGF’s måltørke? Har du svaret, kan du hente solide odds hos Danske Spil, der har lavet specialspil på næste AGF-mål...
20/04
Betsafe: Kevin Magnussen i Top6 kan redde dit vinderspil
Kevin Magnussen i Top6 kan redde dit vinderspil
17/04-2014 kl. 15:30
Formel 1-karavanen er nået til Shanghai, hvilket Betsafe markerer med et cashback-tilbud. Hvis Kevin Magnussen ender i Top6 kan du få tildelt en bonus...
17/04
Betsafe: Barcelona-træner er fortid til sommer
Barcelona-træner er fortid til sommer
15/04-2014 kl. 11:41
De forsvarende spanske mestre har skuffet fælt på det seneste, og Betsafe vurderer, at trænerjobbet i Barcelona kan være ledigt allerede til sommer...
15/04
NordicBet: AaB-komet bliver forårets Superliga-topscorer
AaB-komet bliver forårets Superliga-topscorer
14/04-2014 kl. 18:58
Seks gange har Lukas Spalvis bombet for mesterskabsfavoritterne i foråret, og NordicBet ser AaB-kometen som favorit til titlen som forårets topscorer...
14/04
Danske Spil: Historisk udbetaling på Oddset - spillerne vandt 13 mio. kr.
Historisk udbetaling på Oddset - spillerne vandt 13 mio. kr.
14/04-2014 kl. 16:58
Dagen efter Oddsets 20 års fødselsdag fik spillerne en utilsigtet gave.   I lørdags var det 20 år siden, at Oddset blev lanceret. Men spillerne så ingen grund til at gå næns...
14/04
NordicBet: Second Chance-tilbud til søndagsbrag
Second Chance-tilbud til søndagsbrag
12/04-2014 kl. 23:30
Der er fuld damp på Nordicbets Second Chance-kampagne, hvor der kan hentes gode tilbud til flere af søndagens topkampe. Se mere her....
12/04
NordicBet: Vind VIP-billetter til Påskemandags-bold: FCM-Viborg
Vind VIP-billetter til Påskemandags-bold: FCM-Viborg
12/04-2014 kl. 19:00
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til FCM-Vibog (Påskemandag, 21. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
12/04
NordicBet: Konkurrence: Vind VIP-billetter til Esbjerg-Randers
Konkurrence: Vind VIP-billetter til Esbjerg-Randers
11/04-2014 kl. 11:43
Sammen med NordicBet udlodder BetXpert 2x2 VIP-billetter til Efb-Randers Skærtorsdag (17. april). Spil på en Superliga-kamp og deltag i lodtrækningen...
11/04
Danske Spil: Fine odds hvis Hradecky holder buret rent
Fine odds hvis Hradecky holder buret rent
11/04-2014 kl. 11:24
Danske Spil har sat en række odds på hvordan Brøndbys formstærke keeper Hradecky klarer sig i søndagens Superliga-brag mod AaB...
11/04
MermaidBet: 100% tilbagebetaling på Superliga
100% tilbagebetaling på Superliga
10/04-2014 kl. 15:26
Superligaen går ind i den afgørende fase. Hos Mermaidbet kan man i denne spillerunde hente en teoretisk tilbagebetaling på 100%. Se deres tilbud her...
10/04