Centrebet » Anmeldelse

Centrebet
Centrebet - Down Under-bookie tilhører den absolutte top
BetXpert rating:
Stort spiludbud
Stort live betting udvalg
Rigtig god support
Risiko for limit
Små ligaer underprioriteret

Tilbagebetaling, snit

%
Vis alle tilbagebetalinger (fold ud)
Anmeldelse af Centrebet
Centrebet ratings
Spiludbud
Spilvarianter
Odds/tilbagebetaling
Livebetting
Website
Mobil platform
Ind/udbetalinger
Support
Indsatspolitik


[BEMÆRK! PR. 15. SEPTEMBER 2013 ER CENTREBET IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG I DANMARK]

Centrebet er en australsk bookmaker, som hører til blandt de største og mest erfarne internetbookmakere. Med 10 år på bagen, og mere end 300.000 kunder i mere end 100 lande, er Centrebet en populær bookmaker, der er kommet for at blive.

I maj 2011 blev Centrebet købt af Sportingbet (der gerne ville ind på det australske marked). Fra januar 2012 indebærer det at de i vidt omfang kører med samme oddssættere, dvs samme markeder og odds, og med websites med en slående lighed.

 

Spiludbud

I kraft af Sportingbets overtagelse af Centrebet er spiludbuddene identiske. Dækningen af forskellige sportsgrene og ligaer ligger over gennemsnittet. Især indenfor fodbold er udbuddet varieret, og også sekundære ligaer indenfor de dækkede nationer er god. Endvidere dækkes øvrige sportsgrene også pænt, og på fx. håndbold og ishockey dækkes en lang række af de bedste europæiske ligaer, mens der på tennis- og golf-fronten tilbydes spil på mere eller mindre alle turneringer.
Yderligere er der ofte også et bredt udvalg på vintersport og et eksotisk udvalg af specialspil på en lang række sportsgrene (transfer, hændelser etc).

 

Spiltyper

Alt efter sportsgren og liga udbydes oftest et pænt udvalg af spiltyper på enkelte kampe og begivenheder. Siden januar 2012 er udvalget på de enkelte begivenheder blevet udvidet jvf. ovenstående overtagelse.

I forhold til tidligere er antallet af spiltyper og antallet af tilbudte odds på en enkelt begivenhed vokset markant. På fodboldkampe ses nu op mod 90 spiltyper, mens håndbold, ishockey og tennis også viser et flot og varieret udvalg af typer og odds.

 

Centrebet Odds

Tilbagebetalingsprocenten hos Centrebet er faldet en smule efter januar 2012. Hvor man før gennemsnitligt lå mellem 93 og 94% ligger man samlet set lige i underkanten af 93%.

Centrebet ligger således ikke højest på de mest almindelige spiltyper eller sportsgrene og udmærker sig mest på de amerikanske sportsgrene. På baseball, NFL, NHL og basketball ligger man i snit på 95%, hvilket er konkurrencedygtigt på markedet.

 

Centrebet Livebetting

Ligesom det er tilfældet med det øvrige spiludvalg, er Centrebet rigtigt godt med når det kommer til livebetting.

Dagligt finder man spil på meget mere end typisk TV-transmitterede begivenheder, og på dage med mange kampe (typisk midtuge og weekend) er der ofte en lang række spil på programmet. Udover det meste populære - fodbold - har Sportingbet ofte håndbold, snooker, rugby, baseball, basketball mm. på live betting programmet.

For en typisk fodboldkamp på live betting, finder man på live betting i omegnen af 10-20 spiltyper, men det skal dog i denne forbindelse nævnes, at tilbagebetalingen på live odds ofte er en smule under det normale niveau for den pågældende begivenhed.

En god feature ved livebetting modulet er muligheden for at vælge spiltyper på tværs af kampe ud, så de vises på én side. På denne måde kan du holde øje med 1X2 på én kamp, mens du følger udviklingen af over/under på en anden kamp - uden at du skal skifte kamp og side hele tiden.

 

Website

Centrebets website er efter januar 2012 blevet lavet om, så det nu har en slående lighed med Sportingbets website. Det er let at overskue, og overblikket samles i en overskuelig menu i venstre side, hvor man uden besvær kan navigere rundt mellem forskellige sportsgrene.

En hage ved at bruge Centrebets hjemmeside er, at navigationen mellem kampe indenfor en given liga kræver en del klik frem og tilbage. Det er kun muligt at få et samlet overblik over alle kampe i en liga med udgangspunkt i 1X2 odds, så hvis man fx. vil se over/under odds for alle kampe i en liga, skal man klikke sig ind på hver enkelt kamp, hvilket forringer overblikket. Ligeledes savnes en søgefunktion til hurtig søgning af kampe og spil.

 

Centrebet Mobil

Som følge af kravet om login via NemID har Centrebet valgt at lukke for mobil tilgang.

 

Ind- og udbetalinger

Indbetalinger hos Centrebet kan foretages med alle de gængse betalingformer, med et bredt udvalg af både kreditkort og ewallets. Bemærk, at når man har registreret et kreditkort til sin konto, skal dette godkendes af Centrebet inden man kan bruge det. Denne proces kan godt tage 12-24 timer.

Ind- og udbetalinger kan ligeledes foretages via bankoverførsel samt ved Neteller eller Moneybookers.

Bemærk at der er et gebyr på 9 kr per transaktion, hvilket ligger i den dyre ende af markedet. De er således blandt de eneste der har gebyrer på samtlige transaktioner.

Ønsker man at anvende Neteller til ind- og udbetalinger, skal man ved oprettelse af sin konto vælge ente USD eller EUR som valuta. Vælger man DKK, er Neteller ikke tilgængeligt.

 

Support

Samtidig med at Centrebet er internationalt orienteret, formår man også at operere lokalt. Hjemmesiden kan ses på dansk, ligesom det er muligt at kommunikere med Centrebet på skandinavisk.

Support kan kontaktes på danske både via email, telefon (gratisnummer) og via chat. Responstiden på emails kan til tider være lidt lang, men dette går an når der tilbydes øjeblikkelige services i form af telefon og chat, og har man et ærinde der haster, anbefales de sidstnævnte kontaktformer.

 

Indsatspolitik

Limitering på indsatser hos Centrebet har generelt været mere undtagelsen end reglen. Det forekommer at enkelte kunder begrænses, men størstedelen af brugerskaren har ikke oplevet personlige limits.

Efter at Sportingbet har købt Centrebet, er der en limitramt Sportingbet-kunde der (januar 2012) melder at han har fået samme samme limit hos Centrebet. Men det står endnu ikke klart om der er tale om enkeltstående tilfælde eller et bredere mønster.

 

Samlet vurdering 4.0 af 5

Centrebet hører bestemt til blandt de bedste bookmakere på markedet. Høj professionalitet og god kundebehandling.

Siden Centrebet blev opkøbt af Sportingbet har flere ting ændret sig. Nogle til det bedre, og andre til det værre. Spiludbuddet hører nu til i den gode ende, mens support også er løftet markant. Hertil kommer at livebetting-sektionen nu er langt bedre end før; mere brugbar og større udvalg.

På negativ-siden må det noteres at tilbagebetalingen er faldet og at man tager gebyr på samtlige transaktioner.

Samlet set kommer Centrebet ud af overtagelsen i en styrket tilstand. Til trods for lidt lavere odds og transaktions-gebyrer er Centrebet fortsat en anbefalelsesværdig bookmaker for danskerne.

 

Anmeldelse opdateret d. 6. september 2013, kl. 15:23 af

Behov for hjælp?

Har du problemer med en bookmaker, eller føler du dig uretfærdigt behandlet?

 

Så send en email til mail@betxpert.com og beskriv problemet så detaljeret som muligt.

 

Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan!

Bookmaker ratings Top 10