Hillary Clinton er bookmakernes favorit til at blive den næste amerikanske præsident. Før ”Super Tuesday” er der også størst interesse for at spille på den tidligere førstedame.

Det er spilleselskabet Centrebet, som har odds på hvem som bliver den næste amerikanske præsident, og Hillary Clinton topper listen foran republikaneren John McCain og demokraten Barack Obama.

- Clinton har fra dag 1 været Centrebets favorit til at vinde, og vi har også fået mest spil på hende. Obama er gået lidt tilbage de siste par uger, mens McCain stormer frem som den soleklare republikanske favorit. Super Tuesday vil afgøre meget, men vi tror Clintons erfaring, er det som til syvende og sidst gør, at hun bliver USAs næste præsident, udtaler Centrebet i en pressemeddelelse.

Centrebet tjener gode penge hvis det bliver en republikaner som stikker af med sejren.

- Vi vinder lidt på Clinton og taper lidt på Obama. Men på både McCain og Mitt Romney vil vi tjene op imod en million kroner, hvis en af disse bliver den næste præsident. Men til gengæld har Obama sagt han vil legalisere internetspil i USA, så vi vil ikke være kede af, hvis det bliver Obama, som står tilbage som vinder, udtaler Centrebet.

Centrebets odds på Clinton er 2,40 mens McCain og Obama har henholdsvis 3,00 og 3,10 i odds. Outsideren er Romney med hele 16,00 i odds.