Barcelonas sambastjerne Ronaldinho giver lige nu odds 5 gange pengene igen hvis han ender med at være Chelsea-spiller ved starten af næste sæson.

Ladbrokes har nemlig opsnappet information om at brasilianeren muligvis er på vej til Stamford Bridge.

Den brasilianske driblekonge giver samtidig odds 17 gange pengene igen hvis han kommer til at spille sammen med Andriy Shevchenko og har Jose Mourinho som manager ved starten af næste sæson.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler "Ronaldinho vil være et fantastisk aktiv for enhver trup. Men hvis han underskriver en kontrakt med Chelsea imod Mourinhos ønske, så bliver det formentligt også en underskrift på portugiserens gravsten i London-klubben”

Andetsteds er David Beckham så småt er begyndt at pakke kufferten til Los Angeles, og giver odds 1.25 gange pengene igen hvis han kommer til at spille flere kampe på eliteplan for hans nuværende arbejdsgiver Real Madrid.

Funch siger “Beckhams karriere i Real Madrid så ud til at være slut i sidste uge på baggrund af de udtalelser træner Capello og klubpræsidenten Ramon Calderon kom med. Men nu har atmosfæren ændret sig igen. Der skal formentligt ikke mere til end et par skader før den tidligere England anfører er tilbage i truppen”

David Beckham spiller en kamp til på eliteniveau for Real?
Ja - odds 1.25
Nej - odds 3.50

Ronaldinho bliver Chelsea-spiller til starten af næste sæson?
Ja - odds 5.00

Ronaldinho, Shevchenko og Mourinho er I Chelsea til starten af næste sæson
Ja - odds 17.00