18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds på Team Esbjerg - Gyori 01/06, Europa - Champions League | f

Team Esbjergs håndboldkvinder har for tredje år i træk kvalificeret sig til Final 4 i Champions League. I år bliver Final 4 afviklet i Budapest og Team Esbjerg møder det stærke ungarske mandskab Györ i semifinalen. Der er lagt op til en svær opgave for Jesper Jensens Esbjerg-hold og du kan se odds for Team Esbjerg - Györ her.
 

Spil på Final 4 Champions League hos Bet365

Team Esbjerg gik videre til Final 4 i Champions League efter en overlegen kvartfinalesejr på 29-24 over ungarske Ferencvaros. Nu venter endnu et ungarsk modstander i semifinalen, da Esbjerg skal op imod Györ, der har danskerne Sandra Toft og Line Haugsted i truppen. Györ er favorit hos bookmakerne, og der er kampstart lørdag den 1. juni kl. 15.00 i MVM Dome i Budapest.

Det ungarske storhold har vist gode takter og eliminerede de forsvarende Champions League-vindere Vipers Kristiansand i kvartfinalerne. Esbjerg-træner Jesper Jensen er ikke begejstret for at skulle op imod Györ:

- Det er et top-top-top-hold i Europa, det har de også vist i år, og så spiller de jo på hjemmebane, hvor 50-75 procent af belægningen nok bliver Györ-fans. Så det var ikke et drømmescenarie, det skal vi være ærlige at indrømme.

Györ har etableret sig som en af de absolut bedste klubber og har vundet Champions League hele fem gange tidligere; i 2013, 2014, 2017, 2018 og 2019.

I den anden semifinale i Final 4 mødes Metz - SG BBM Bietigheim.

Der er finalekamp søndag den 2. juni kl. 18.00 i MVM Dome i Budapest.

Vinder-odds Champions League

Deltager Højeste odds Bookmaker
Györ 2,00
Metz 2,00
Team Esbjerg 3,00
Bietigheim 18,00

Ofte stillede spørgsmål  
 

Hvornår er Team Esbjergs næste kamp i Final 4?

Team Esbjerg møder ungarske Györ lørdag den 1. juni kl. 15.00.

Hvor kan jeg se Team Esbjerg - Györ?

Du kan se Final 4-semifinalen mellem Team Esbjerg og Györ på TV2 Sport.

Har Team Esbjerg vundet Champions League?

Det er endnu ikke lykkes Team Esbjerg at vinde Champions League, men de har kvalificeret sig til Final 4 i 2022, 2023 og 2024.

Hvem er favorit til at vinde Champions League 2024?

Det er tæt, men bookmakerne har ungarske Györ som smal favorit.

Feedback