18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
22. maj 2024 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Aviva Stadium (neutral)    Istvan Kovacs
Se kampen på TV2|TV2 Play|RTL

Odds på Atalanta - Bayer Leverkusen 22/05, Europa - Europa League

Europa League-finalen mellem Atalanta og Bayer 04 Leverkusen fløjtes i gang på Aviva Stadium i Dublin onsdag d. 22. maj kl. 21.00. Vil Xabi Alonso og Leverkusen fortsætte deres historiske sæson og tage et nyt skridt mod The Treble? Eller vil Atalanta skrive deres egen historie og vinde deres første europæiske trofæ nogensinde? Her kan du se de bedste odds på Atalanta - Leverkusen og læse optakt med spiltips til finaleopgøret.

Bedste odds på Atalanta - Bayer 04 Leverkusen

Deltager Højeste odds Bookmaker
Atalanta vinder 4,55
Uafgjort 4,00
Bayer 04 Leverkusen vinder 1,83
Begge hold scorer: Ja 1,82
Begge hold scorer: Nej 1,96

Sammenlign odds på Atalanta - Bayer 04 Leverkusen

Startopstillinger (forventede)

Atalanta
Atalanta
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Atalanta - Bayer 04 Leverkusen kampinfo

  • Kampstart: Onsdag d. 22. maj, 2024, kl. 21.00
  • Stadion: Aviva, Dublin, Irland
  • Dommer: Istvan Kovacs
  • TV: TV2 Sport X
  • Streaming: TV2 Play, Allente

Optakt til Atalanta - Bayer 04 Leverkusen (Europa League-finalen 2024) 

Onsdag d. 22. maj skal vi have fundet en vinder af Europa League 2024, når Xabi Alonsos tyske invincibles, Bayer 04 Leverkusen, møder Gasperinis historiske Atalanta i finalen i Dublin.

Hvem af de to hold løfter Europa League-trofæet til sidst? Det er der mange - inklusiv samtlige bookmakere - der tror, at Leverkusen vil gøre. I skrivende stund tilbyder Vbet f.eks. odds 1.79 på en sejr til Leverkusen i ordinær spilletid, og odds 1.38 på at tyskerne løfter trofæet. Oddset på en sejr til Atalanta ligger derimod på 4.30, mens det giver odds 2.80 på, at italienerne vinder trofæet.

Selvom Atalanta har gjort det fantastisk i denne sæson, er det ikke så underligt, at Leverkusen er favoritter til at vinde Europa League-finalen mod italienerne. Ikke kun, fordi de har et bedre hold, men også fordi det bare er deres sæson. Det er lidt som om, at alt bare lykkedes for dem, og at det ingen ende vil tage. Og på nuværende tidspunkt i sæsonen, hvor de vundet det tyske mesterskab og stadig ikke har tabt en eneste kamp hverken i den hjemlige liga eller europæisk sammenhæng, er der vel ingen grund til at tro, at det skulle stoppe mod Atalanta.

Europa League-finalen bliver formentlig en kamp, hvor Atalanta vil forsøge at spille på samme måde, som de gjorde mod Liverpool; stille sig tilbage, spille én mod én og slå til på omstillinger. En taktik, som hurtigt kan give problemer for Xabi Alonso og Leverkusen, hvis de af den ene eller anden grund ikke formår at bruge deres boldbesiddelse til at skabe chancer i den anden ende.

Men... Selv hvis Atalanta formår at gøre det samme, som de gjorde mod Liverpool, kan de ikke en gang føle sig sikre, hvis de fører 2-0 med 2 min. igen. Det er bare sådan en sæson, som Leverkusen har. De kan det hele, og her på BetXpert tror vi også mest på, at det bliver dem, der vinder Europa League-finalen onsdag d. 22. maj.

BetXpert forudsiger: Atalanta 1 : 2 Bayer 04 Leverkusen

Spilforslag til Atalanta - Bayer 04 Leverkusen

Vi tror mest på endnu en sejr til Leverkusen i mødet med Atalanta i Europa League-finalen. Men vi kan ikke se meget værdi i at spille direkte på en sejr til tyskerne. Vi kan til gengæld se en idé i at satse på mål til begge hold, hvilket et af vores spiltips har fokus på.

Begge hold scorer: Ja - odds 1.82 hos Vbet*

Leverkusen har scoret i 22 kampe i træk (før kampen mod Augsburg d. 18. maj) og samtidig holdt nullet i 10 af dem. Der er derfor god grund til at tro, at de får scoret mindst ét mål mod Atalanta. Men vi tror, det bliver svært for dem også at holde nullet. Atalanta har trods alt scoret i 19 af deres 22 seneste kampe. Vores første og bedste spiltip til Europa League-finalen mellem Atalanta og Leverkusen er altså, at begge hold scorer, hvilket Vbet* i skrivende stund tilbyder odds 1.82 på.

Xabi Alonso, Bayer 04 Leverkusens træner

Ofte stillede spørgsmål om Europa League-finalen

Her kan du finde svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring Europa League-finalen.

Hvem spiller i Europa League-finalen 2024?

Atalanta og Bayer 04 Leverkusen møder hinanden i Europa League-finalen 2024.

Hvornår spilles Europa League-finalen 2024?

Europa League-finalen 2024 afvikles onsdag d. 22. maj kl. 21.00, 2024.

Hvor spilles Europa League-finalen i år?

Europa League-finalen 2024 spilles på Aviva Stadium i Dublin, Irland.

Hvem er favorit til at vinde Europa League-finalen mellem Atalanta og Bayer Leverkusen?

Bayer Leverkusen er bookmakernes favorit til at vinde Europa League-finalen 2024.

Feedback