"Madrigal" er en flerstemmig sang med en poetisk tekst. Og så er det navnet på fodboldklubben Villarreals stadion i øst-Spanien.

Det er dog næppe poesi, snarere nordjysk fighterånd, AaB-spillerne har i deres hjerter når de løber på banen på El Madrigal i aftenens Champions League-kamp. Men fight eller ej, den rød-hvide røst bliver med stor sandsynlighed andenstemme i mødet med et effektivt hjemmehold.

Ditto på tilskuerpladserne - selv om El Madrigal ikke er Spaniens største stadion: 23.000 er der plads til på lægterne.

AaB lagde som bekendt ud i CL-gruppespillet med at tilkæmpe sig et point hos Celtic, men derefter fik nordjyderne en lektion på hjemmebane mod Manchester United. Og sideløbende er det gået elendigt i Superligaen hvor de forsvarende mestre indtager næstsidstepladsen.

For Villarreal går det modsat;: sidste sæsons spanske vicemestre ligger også på andenpladsen i denne sæson. Og i Champions League er det gået nøjagtigt efter bogen med et point i Manchester og hjemmesejr over Celtic.

Jo, der er en årsag til at Torben N. Sørensen der jo ellers sjældent satser på store favoritter, i dag spiller på Villarreal trods et lavt odds.

Læs hans CL-analyser.

Se også dagens øvrige tip; vi har dansk ishockey og fodbold fra de lavere engelske rækker. Se oversigten på forsiden eller her.