OL i Athen kommer tættere og tættere på. Snart lyder startskuddet og hos NordicBet* kan du spille på alle discipliner overhovedet til de Olympiske Lege. NordicBets bookmakere er netop nu ved at lægge sidste hånd på alle odds for de spilleglade - her er et lille udbud af de mange muligheder og i løbet af den næste uge vil der komme flere og flere odds.

Hvor mange medaljer vinder Danmark under OL: under/over 5.50 1,75 1,95

Håndbold damer - hvem vinder OL guld (kun singlespil accepteres):
Frankrig 2,50
Ungarn 3,50
Korea 4,00
Danmark 5,00

Du har også muligheden for at spille på om Danmark når kvartfinalen (1,10), semifinalen (1,65), finalen (3,30) eller om de ikke når de tre respektiver stationer. Spændende H2H væddemål, hvor Danmark er sat op mod forskellige nationer under OL.

Hvem vinder gruppe B i Damehåndbold:
Frankrig 2,25
Korea 3,00
Danmark 3,50.

Svømning, fægtning, hockey, herre håndbold og meget andet spændende er allerede lagt på nettet med spændende odds for den der virkelig har forstand og viden på de forskellige discipliner. Løbende den næste uge vil der dukke en speciel Wilson Kipkeater odds sektion op, der vil være odds på skytterne, på roning og taekwondo samt ikke mindst badminton.

Alt i alt masser af odds på de danske udøveres muligheder under OL i Athen 2004.

Mens OL altså er klar til start i Athen om små halvanden uges tid forsætter SAS Ligaen i fodbold i Danmark og NordicBet* er vanen tro blandt de allerhurtigste med odds på de danske kampe. Kun et par timer efter den sidste SAS Liga kamp er afsluttet søndag aften er NordicBet* på nettet med nye odds på den næste SAS ligarunde. Vi sætter en ære i at være først med odds på de danske kampe.

Ligesom det er en selvfølge at NordicBet* har bedste support, hurtige udbetalinger og et kæmpeudvalg af idrætsgrene med højeste odds. Vi giver ingen bonus til nye kunder - bonussen er i stedet de høje odds - ikke bare én gang, men HVER gang!