I den forgangne har vi desværre set to af vores ellers ret stærke eksperter træde ned fra deres pladser i Ekspertpanelet.

En af de konstant mest effektive eksperter gennem det sidste år, Bjørn Junker, har forladt den italienske Serie A pga. manglende tid til at udføre sin ekspert-tjans, og han efterlader derfor et stort hul ud for Serie A. Dog er der allerede kvalifikation i gang for ligaen, men da den oprindelige hensigt var at finde en makker til Bjørn, er vi med andre ord nu på jagt efter hele to italienske eksperter.

Derfor opfordres alle med en særlig passion for og indsigt i den italienske Serie A at henvende sig til os, hvis de har interesse i at deltage i kvalifikationen til de to ledige pladser som Serie A ekspert. Skriv en mail til [email protected].

Den anden ekspert der har forladt sin post, er Klaus Fuglgaard, der ellers gennem lang tid har bestyret ATP Touren med hård hånd. Også Klaus har aktuelle problemer med at få tiden til at slå til, men samtidig med sin afsked, varsler han at han agter at vende tilbage på et senere tidspunkt når tiden og energien er bedre.

Derfor opfordres også alle ATP-freaks om at kontakte os på ovenstående mail-adresse - så kan det være vi kvitterer med en plads i kvalifikationen, når vi skal have fundet vores nye ATP-ekspert. Eller eksperter. For vi overvejer meget kraftigt også at installere to mand på denne post.

Samtidig med de to afgange, har vi fået tilgang af en tidligere bekendt i panelet. Rasmus Nissen, der tidligere har siddet på den franske 2. division, har gennem en måneds kvalifikation vist store evner for den østrigske Bundesliga, og det har nu resultateret i at vi har indsat ham permanent som ekspert for ligaen. Velkommen tilbage, Rasmus :-)

Når Rasmus har fået kigget på kampene til den kommende weekend, kan hans tips og analyser findes på http://www.betxpert.com/ekspert/aus