Roman Empire viser superform mod sæsonafslutningen...

Med 19,38 units i overskud er Roman Empire det signatur, som suverænt har klaret sig bedst i ekspertpanelet indtil videre i 2013, og det skyldes ikke mindst en noget eksplosiv stime på det seneste.

12 af de seneste 13 kampe har siddet i skabet, hvor EM og VM-kvalifikationskampe i håndboldverdenen har været dominerende, men også badmintonkampe fra Super Series har været på tapetet.

- Helt overordnet er jeg bare glad for at slutte håndboldsæsonen, der mere eller mindre slutter med weekenden, godt af. Jeg føler ikke, at marginalerne har været der på det seneste - særligt var der en lunken periode for nylig, hvor ALT var stolpe ud, og derfor dejligt at se, at spillene atter ryger helt ind over målstregen, siger Roman om de seneste dages optur.

Roman er ligeledes i spil i dag, hvor han har postet et tip på Bosnien-Østrig i EM-kvalifikationen, som kan tjekkes ud her.

Hvis du er interesseret i at følge Romans spil, kan du helt gratis, som med alle vores eksperter, tilmelde dig modtagelse af ekspertmails her og her.