BETFAIR * Group Ltd og Macrovision Solutions Corporation (NASDAQ: MVSN) annoncerer, at Betfair * har gennemført overtagelse af TV Games Network (TVG) fra Macrovision for ikke mindre end 50 millioner dollars.

”Salget af TVG Network markerer en ny milepæl i de målsætninger vi satte, da vi overtog Gemstar-TV Guide i 2008, og hjælper os til at fokuserer på vores mål med at tilbyde en unik ’home entertainment’ oplevelse”, forklarer Fred Amoroso, direktør i Macrovision.

Gerard Cunningham, direktør i Betfair * US, fortæller: “Vi er utrolig glade for at være de nye ejere af TVG, og ser frem til at bygge videre på den verdensomspændende erfaring vi har i Betfair * for at få virksomheden til at vokse”.

“Vi mener, at TVG er et fantastisk produkt med exceptionelle medarbejder og loyale kunder, og vi ser frem til at arbejde med hestevæddeløbs industrien og hjælpe med at promovere denne dejlige sport”.

David Yu, direktør i Betfair * Group Ltd, kommenterer: “Vi har altid været imponeret over den måde TVG opererer på samt deres konservative og forsigtige tilgang til reguleringen. Deres værdier er meget lig dem vi har hos Betfair * . “Vi har ventet med at træde ind på det amerikanske marked til vi havde et produkt af høj kvalitet, og ikke mindst et lovligt produkt at tilbyde, og vi mener, at vi med denne overtagelse har nået disse mål”.