Efter godt to måneders pause tager Morten Olsen og co. i dag hul på landskamp-året med en træningsmatch i Slovenien. En lang række andre lande skal også i aktion, i træningskampe eller kvalifikationsopgør (Asien og Nord- og Mellemamerika), og her på BetXpert kan vi naturligvis byde på analyser og tip.

Mens visse andre europæiske lande skal forberede sig på den kommende EM-slutrunde, har Danmark og Slovenien en anderledes kedelig opgave idag: Det handler om at se frem mod VM-kvalifikationen der starter i september.

Udskiftninger og eksperimenter skal det nok blive til i Slovenien. og spørgsmålet er om der er værdi i spil på Danmark der er favorit. Favoritværdigheden skyldes blandt andet hjemmeholdets ydmyge placering på FIFAs verdensrangliste (nr 83), men sære ting kan ske, især i venskabskampe.

Man skal også have med at Danmark må undvære Agger & Laursen i midterforsvaret, og Grønkjær og Kahlenberg i offensiven.

Omvendt ser Slovenien - der landede næstsidst i sin EM-kvalgruppe - bestemt ikke skræmmende ud, heller ikke på eget græs.

Læs analysen: http://www.betxpert.com/ekspert/lk/#64146

Se også Torben N. Sørensens forskellige landskamp-tip: http://www.betxpert.com/ekspert/torben/

Og så skal man ikke glemme at der sker andet end landskampe i dag. Vi har både tennis og håndbold på vores liste over analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp