Det var endnu en gang tæt i toppen af OddsXpert konkurrencen, hvor hitraten i den sidste ende blev afgørende. I en uge, der blandt andet bød på et gensyn med SAS-ligaen, gik det i det store hele som præsten prædikede - og de helt store odds udeblev. Bedst betalt var Liverpools sejr over Inter i CL 1/8-delsfinalen til 4,33.
I toppen af OddsXpert var der flere deltagere der havde luret Liverpools 1-0 sejr, men udslagsgivende blev det, at AaB hentede det ene point på Fionia Park. Steve Olfers´ selvmål kunne have indbragt "jazz" ugesejren, men samme Olfers havde en stor del i 1-1 målet og gjorde skaden god igen.

Dette lukrerer "Niller22" på, og modtager for ugesejren 500 kr indsat på en Sportingbet konto!

En ny ugekonkurrence er allerede igang, men det er aldrig for sent at være med. Afgiv dine tip her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert/

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Den der henter flest point for ugen/måneden belønnes med præmier indsat på en Sportingbet konto.