Premier League blev sparket i gang igen i går efter over tre måneders pause. Weekenden byder blandt andet på Merseyside-derby og stormøde i London. 

Weekenden i Premier League skydes i gang med et brag af en kamp i form af Tottenham – Manchester United, der tørner sammen på Tottenham Hotspur Stadium i London.  

De to hold er dog ikke i øjeblikket placeret, hvor klubber af deres størrelse bør ligge. 

Kun for nye spillere

Superodds: Spil 50 kroner og vind 750-kroner på United-sejr hos 888sport*

  • Gå til 888sport.dk og opret konto
  • Spil på kampen mellem Tottenham og Manchester United som dit første spil
  • Spil op til 50 kroner på Tottenham- eller United-sejr og få et oddsboost
  • Scor en ekstra høj gevinst, hvis dit spil går hjem
  • Eventuel gevinst skal omsættes seks gange til minimum odds 1,50, før der kan foretages en udbetaling

Hent tilbud hos 888sport

Odds på Tottenham-Manchester United

Herunder kan du finde de højeste odds på kampen mellem Totteham og Manchester United. Der er kampstart fredag aften klokken 21.15.

Hvilket hold vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Tottenham 3,05
Uafgjort 3,50
Manchester United 2,45
Hvor mange mål falder i kampen? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,91
Under 2,5 2,00
Begge hold scorer i kampen Højeste odds Bookmaker
Ja 1,70
Nej 2,18
Scorer når som helst i kampen? Højeste odds Bookmaker
Marcus Rashford 2,57
Anthony Martial 2,80
Harry Kane 2,98

Hævntørstig Mourinho mod sin gamle klub?

Sidste års Champions League-finalister fra Tottenham har ikke haft en god sæson, og de ligger blot på 8.-pladsen i Premier League.

Lidt bedre går det for Manchester United, der er nummer fem og stadig har en realistisk mulighed for at ende i den vigtige top-4. United tørster efter succes i Premier League, hvor vi skal syv år tilbage for at finde seneste mesterskab i trofæskabet. Ikke siden Sir Alex Ferguson forlod klubben har United for alvor været tæt på at vinde Premier League, og det kommer heller ikke til at ske i denne sæson. Andenpladsen i 17/18-sæsonen er bedste placering i Premier League for Manchester United siden Fergusons afsked. 

Den 2.-plads fik José Mourinho i hus. Portugiseren blev dog fyret i december samme år efter en skidt start på sæsonen. Nu om dage er Mourinho manager i Tottenham, og her kniber det også med de gode resultater. Spurs blev blandt andet blæst ud af banen i Champions League-ottendedelsfinalen mod RB Leipzig. 

Det er anden gang siden afskeden med United, at Mourinho står over for sin tidligere arbejdsgiver. Da de mødtes i december sidste år, vandt United et tæt opgør med 2-1. Rashford scorede begge United-mål, mens Dele Alli scorede for Tottenham. 

Der vil overraske, hvis ikke José Mourinho vil nyde at slå sin tidligere arbejdsgiver. Der er kampstart fredag aften klokken 21.15. Kampen kan ses direkte på Xee og Viaplay.