I disse Tour-tider er der et par ting der især falder i øjnene hos australske Multibet, som i dag er blevet føjet til BetXperts liste over anbefalelsesværdige bookmakere. Multibet har ikke samme store sportsgrens-udvalg som landsmanden Centrebet, men på visse punkter besidder lillebror faktisk mere mod. Således har Multibet en god cykel-dækning - ofte klart bedre end Centrebets.

En anden af Multibets helt store styrker er den høje tilbagebetaling. De har stor tillid til deres oddssættere, og arbejder derfor med meget små marginer i deres odds.

På MLB kan man se kampe med tilbagebetalinger på helt op til 97-98%, over/under-spil på fodbold ligger på den gode side af 95%, tenniskampe ligeså, og de store fodbold-ligaer ligger generelt omkring 94-95%. Cykling er også pænt højt oppe omkring de 92%.

Netop den høje tilbagebetaling gør også at man ikke skal tage Multibet for at få kontante bonuser nu og da - hos Multibet består bonuserne i de høje odds.

Alt i alt er det nok værd at kaste et blik på denne bookmaker – også selv om der ER ulemper, såsom en temmelig langsom hjemmeside.

Læs hele vores anmeldelse af Multibet: http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=38