Det har været en lummer omgang for AC Milan i den forgangne uge. I midtugen måtte holdet se sig slået af upåagtede Arezzo i Coppa Italia, mens man i søndagens sene kamp måtte nøjes med det ene point på udebane i Rom mod Lazio. Man skulle tro at den globale opvarmning har givet det italienske storhold kuller, hvorfor "Solstik" kunne tilskræves æren for de høj-oddsede resultater.
Ugens vinder havde luret det overraskende pokalnederlag og weekendens nulløsning, samt flere uafgjorte resultater til høje odds. Totalt høstede "Solstik" 13,80 point for 5 ud af 7 rigtige, og distancerede "langaa" på andenpladsen med hele 3,95 point!

For sejren belønnes "Solstik" med 500 DKK på en Sportingbet konto!

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.