Tre runder tilbage af Premier League. Manchester United fører, tre point foran Chelsea. Som denne lørdag hjemme på Stamford Bridge tager imod netop United. Det kan vist ikke blive meget mere spændende.

Vi har naturligvis en analyse af braget (startfløjt kl. 13:45) mellem de to engelske storklubber (og Champions League-semifinalister; begge fik uafgjort i ugens løb, i henholdsvis Liverpool og Barcelona, og har dermed en pæn chance for at møde hinanden i finalen).

Læs analysen og se det medfølgende tip: http://www.betxpert.com/ekspert/eng/

Og det er langt fra alt denne lørdag hvor vi har masser at byde på. Først og fremmest en lang række engelske fodboldkampe, fra Premier League, men også de lavere rækker. Derudover har vi fransk, norsk og skotsk fodbold, Håndboldliga-semifinaleopgøret mellem GOG Svendborg og Århus GF samt en bunke speedway-tip til årets første grand prix-løb.

Tjek oversigten over vores analyser på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

BetXperts ekspertpanel har i øvrigt fået en flyvende start på 2008. I april siger vores tilbagebetaling 112%. I januar, februar og marts tegnede vi os for 118, 109 og 115%.

Hold også øje med vores brugertip-sektion (tryk på fanebladet i ovennævnte oversigt). Og med vores forum: http://www.betxpert.com/forum/