Før en ny sæson er der altid en masse spekulationer. Hvem bliver mestre? Hvem rykker ned? Hvilket hold overrasker mon denne gang? Og ikke mindst – hvilken træner forlader først trænerposten?

Sportingbet er klar med odds på første træner, som forlader sin klub - og nok overraskende for de fleste, er Michael Laudrup fra Brøndby favorit til odds 5,00. Samme odds har Sportingbet på Søren Åkeby fra AGF, som med en smal trup sagtens kan forvente atter at løbe ind i problemer.

De trænere, som er mest oplagte til først at miste deres job, kommer som regel fra oprykkerne. Viggo Jensen, som umiddelbart virker rimelig sikker på posten i Silkeborg, giver odds 15,00. Anderledes ser det ud for træner Lars Olsen fra den anden oprykker Randers. Der er ingen tvivl om, at Randers får svært ved at overleve i rækken, og kommer man skidt fra start, er et trænerskifte bestemt en mulighed. Odds 15,00 på, at Lars Olsen bliver første træner, der forlader skuden, virker som et godt væddemål.

Mest sikkert i trænerstolen skulle være Hans Backe fra FC København. Sportingbet giver odds 25,00 på, at svenskeren er den første der falder i unåde. Næppe sandsynligt, da FCK-træneren jo har haft stor succes hos de danske mestre fra sidste sæson.

Sportingbet har selvfølgelig sat odds på samtlige trænere i SAS-Ligaen:

Michael Laudrup, Brøndby, odds 5,00
Søren Åkeby, AGF, 5,00
Ove Christensen, Viborg, 7,00
Christian Andersen, FC Nordsjælland, 7,00
Michael Sjønberg/Allan Nielsen, Herfølge, 7,00
Erik Rasmussen, FC Midtjylland, 10,00
Troels Bech, OB, 12,00
Viggo Jensen, Silkeborg, 15,00
Lars Olsen, Randers, 15,00
Erik Hamren, AaB, 20,00
Ove Petersen, Esbjerg, 25,00
Hans Backe, FC København, 25,00