Kun 12% af tipperne havde forudset uafgjort i Parken, men fredagens andre VM-kvalkampe gjorde, at Danske Spil* måtte til lommerne…

Fredag var en rigtig hård dag for de danske fodboldfans efter 2-2 i Parken mod Italien. Men flere af de danske spillefugle har kunne trøste sig med en gevinst som plaster på såret.

"Samlet udbetalte vi flere præmier, end vi fik ind i omsætning. Fredagens tilbagebetaling lød på 104 procent" 

Jens Nielsen, Danske Spil*

- Ganske vist havde kun 12 procent af Oddset-spillerne forudset det uafgjorte resultat i Parken, men langt størstedelen af de andre landskampe fredag aften gik spillernes vej, fortæller Jens Nielsen, der er produktchef for Tips og Oddset.

Der var rigtig mange lange kombinationsspil på favorithold som Tyskland, England, Holland, Sverige, Tyrkiet og Island, som alle vandt. Oven i købet vandt de fleste klart, hvilket gav Danske Spil* massive udbetalinger på handicapvæddemålene.

- Samlet udbetalte vi flere præmier, end vi fik ind i omsætning. Fredagens tilbagebetaling lød på 104 procent, siger Jens Nielsen.

Så er spørgsmålet om de danske bettere kan fortsætte tendensen i tirsdagens VM-kvalifikationskampe? Hop ind og læs BetXperts analyser og forøg dine chancer for at slå bookmakerne.