En tilfreds kunde skrev til NordicBet* mandag den 12. Juli:

"Jeg har flere gange efterlyst mere fokus på dansk sport, hvilket desværre har været lidt forsømt på NordicBet*. Nu ser jeg til min og formentlig mange danskeres store fornøjelse at dansk fodbold er blevet opprioriteret. Tusind tak for det! Håber at det bliver fulgt op på samme måde med andre danske sportsgrene…"

Vi takker for e-mailen, hvis afsender er NordicBet* bekendt. Og det glæder Team NordicBet* i stor udstrækning at denne kunde har lagt mærke til det kæmpeudbud af muligheder for væddemål på dansk fodbold, som lige nu er at finde omkring SAS Ligaen, 1. division samt 2. division hos NordicBet*.

Som tidligere nævnt er alle SAS Ligaens kampe i 1. runde lagt ud på NordicBet* og med teoretisk tilbagebetalingsprocent på 95, hvilket er markedets suverænt bedste odds. Omkring SAS Ligaen har NordicBet* odds Head-to-Head hvor to hold er sat op mod hinanden om slutplaceringen i SAS Ligaen:

FC København - Brøndby 1,75 - 2,05
Viborg - Silkeborg 1,65 - 2,10
Esbjerg - OB 1, 75 - 2.00

for blot at nævne tre af H2H væddemålene.

Handicap slutstilling er et andet spændende væddemål, hvor sidste års mester FC København starter med 0 point, Brøndby med + 3 points samt Esbjerg med + 7 points.
Videre kan nævnes FC Nordsjælland med + 24 points, Silkeborg med + 30 points og Randers med + 36 points.

Vinder FC København det "rigtige" danske mesterskab 2004-05 med 65 points og Silkeborg slutter med 36 points vinder Silkeborg måske "mesterskabet" i NordicBets slutstilling, hvilket på alle hold i Superligaen giver odds 10. Dette sker da Silkeborg tildeles 30 points i handicap ved starten af sæsonen.

NordicBet* giver også odds på hvem der rykker ud af SAS Ligaen - her er "favoritterne" Randers FC til odds 1,35, Herfølge til odds 2,35 samt Silkeborg til odds 2,85.

Oprykker fra 1. division til SAS Ligaen hvor NordicBets danske odds sættere tror mest på Køge og SønderjyskE til henholdsvis odds 2,10 og 2,65. Overraskende er AB og Frem ikke blandt NordicBets to favoritter til at vende tilbage til SAS Ligaen. Tror man på oprykkerne Næstved som en af de to oprykkere er odds 50 en belønning. Også i 1. division er der der Handicap slutstilling samt Head-to-Head holdene indbyrdes.

Kort sagt er NordicBets udbud af spil på både SAS Ligaen, 1. og 2. division enormt. Det skal bare opleves ved at besøge NordicBet* og gå ind under "Danmark"

Husk også at NordicBets service både ved indbetaling og især udbetaling er ekstremt hurtigt, ligesom selskabets odds er i topklasse - også på favoritterne. Dette skyldes ikke mindst at man ikke anvender bonus til nye spillere - bonus er i stedet de høje odds!