Enhver Royal League med respekt for sig selv har selvsagt et isdronninge-palads - et sted, hvor alt fryser til is, og hjerter bliver så kolde, så kolde. Det må så være Tromsø i Nordnorge, hvor der natten til lørdag var minus 13. I dag er der næsten 10 minusgrader.

Der er risiko for, at UEFA aflyser kampen mellem Tromsø og svenske Göteborg, men eftersom termometeret ikke som på forhånd frygtet har sneget sig helt ned til minus 15-20 stykker, så bliver den nok gennemført. Og så ligner vejrliget en klar fordel for hjemmeholdet.

BetXpert forventer derfor en hjemmesejr til Tromsø.

Dagens 3 Royal League-kampe spilles alle kl. 16. Læg mærke til, at de danske hold står over i dag (de har travlt med SAS-ligaen).

I de øvrige kampe forudser vores eksperter lige kampe - og anbefaler spil på uafgjort. Det drejer sig om det rent svenske opgør mellem Halmstad og Malmø - og om den norske storkamp mellem Vålerenga og Rosenborg.

Her er der lagt op til en herlig revanchekamp. Rosenborg blev som bekendt norske mestre, meget knebent foran netop Vålerenga - hvorfra træner Kjetil Rekdahl åbent proklamerer: "Vi ER det bedste hold i Norge...!"

Læs BetXperts royale analyser hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/royal/